Var2149

Alternativa namn: Var2149

Igra War2149: New Space Odyssey.

Fanatam rymdsimulatorer lyckliga igen - webbläsarspel War2149 överraskande nya funktioner bekant genre. Lov värdig kontroll - lätt att använda, noggrann, enkel. Varje lag är lättillgänglig, och ändå måste försöka att gå vilse i bred meny. Spelare bär också hastigheten på händelser - allt bygger på en snabb utveckling i alla riktningar. Idén, som i War2149 lek, begriplig och tillgänglig - börjar med en planet, bygga en personlig imperium utrymme, med hjälp av de tillgängliga verktyg och tekniker. Och ju högre prestation, desto större framgång i den utvecklade fallet.

Virtualny MMORPG spelvärlden är öppen för miljontals spelare, och alla drömmen om att bli den bästa. Men skönheten i dessa produkter är någon som alla kan bygga sitt eget universum, går genom utveckling och erövring, men en helt annan sak att hålla koll på att ingjuta rädsla och respekt för grannar. Att gå med i alliansen kommer att bidra till att överleva i en ny värld för dig är ett militärt och ekonomiskt stöd, ömsesidig nytta och sysselsättning. Känsla vänlig skuldra nära, mycket lättare att skapa och utveckla en flotta, utforska området, att vinna makt i de erövrade planeter. Du bör bekämpa fartyg av alla storlekar, byggda defensiva, militärbaser, olika tillverknings. Med denna kan du välja någon du gillar sätt att stärka sin ställning:

 • Flotovodtsy hela tiden upptagen med kriget. De söker ständigt efter konflikter, att konkurrera med vapen och motorbåtar. De är lättare att besegra rymdskepp och vinst överlevande last eller attackera planeten för att förstöra sina gruvor väljer resurser och förstöra infrastrukturen.
 • Shahtery föredrar att göra framsteg i produktionen av resurser och utveckling av teknik för att hjälpa de allierade. Militära strider de inte bryr sig, de är intresserade av hur mycket mineralfyndigheter i jorden.
 • Razvedka arbetar för att samla in känslig information. För att få det, använder spanings sonder, och när i deras händer är verkligen värdefulla data, delar de dem med allierade eller säljas till berörda parter.

Vash flotta bör bestå av fartyg av alla storlekar för att kunna utföra olika operationer och uppgifter. De flesta är små och smidiga transfer kommer att vara användbart för prospektering och plats, välriktad slag mot de mest utsatta platsen. För snabba manipulation användbara soldater och tankar med stark rustning skyddar baksidan. Tillgång till dessa och andra rikedomar War2149 öppen registrering, som kommer att göra dig till en person med hemvist i galaxen.

Igrovaya detaljerna.

  iPlayer War2149 ge dig nöjet av åtgärds tack vare den nästan ögonblickliga utvecklingen av alla komponenter i spelet - kamp förmåga, konstruktion, ekonomi.

 • Bystroe konstruktion zdaniy
 • Uskorenny tillväxt tehnologiy
 • Sozdanie allianser och gå chuzhie
 • Naraschivanie militära moschi
 • Manevrennye utrymme korabli
 • Dostupnost anställa främmande trupper ras
 • Stremitelny ekonomisk tillväxt eller ytterligare bekämpa kapacitet genom att köpa artefaktov
Dessutom kan spelarna kontrollera mer än 25 olika teknik och 58 användbara talanger, samtidigt höja sina militära enheter.

 

Spelar också