Krigsmaskiner

Alternativa namn: Var Carsine

Game War Machines är dina favorittankar.

Spel på tankar fyllde virtuellt utrymme, och en sådan överflöd kan uppfattas på olika sätt. Å ena sidan ger det ett val, men å andra sidan är det mycket svårare att hitta den omhärdade leksaken, som uppfyller alla krav hos en kryddat tankman. Företaget Fun Games Free erbjuder sin egen version av striderna i form av ett spelprojekt War Machines.

Det släpptes först i november 2015. , och ett år senare anpassades för Android-plattformen. För närvarande har War Machines laddat ner mer än 10 miljoner nedladdningar. användare. Spelet distribueras nu gratis, men har traditionellt betalat innehåll för fans för att påskynda händelsernas gång och få extra bonusar. Vissa varor kan köpas för 25,99 2 699,99 UAH. , men om du betalar en månadsavgift får du ett premiumkonto där belöningen är allvarligare och tankarna är mycket brantare. För att spela på din mobila enhet, notera att leksans storlek är 69 M, och versionen av Android måste vara minst 4. 1. Om du väljer att ladda ner War Machines till din dator, då iOS 7. 1 och högre.

Föremål av Var Mashines leksak.

 • Ljus grafik
 • Dynamiska strider
 • Alla platser för selection
 • Sortiment av tankar och behovet av pumpning
 • Enstaka och lagtyper av slagsmål

Så snart spelet War Machines är installerat, går spelaren in i hangaren där hans utrustning är lagrad. Det finns en reparation och uppgradering av maskiner, men för att pumpa dem till det maximala behöver du mycket pengar. Guld och diamanter finns listade i spelet. Guldbeståndet är lätt att få nog att regelbundet gå ut på slagfältet och förstöra fiender. Diamanter är mer värdefull valuta, och om du inte köper det för riktiga pengar, kan du få det gratis först efter ett framgångsrikt jobb och i strider mot levande spelare.

Förutom ädelstenar är en kapsel med bränsle också en värdefull artefakt som ett pris. Även turneringar hålls regelbundet, där vinnare får värdefulla priser. Nybörjare måste först springa igenom, överföra eldstart och få erfarenhet, och därför är endast enspelarsläge tillgängligt för dem. Men det är även roligt att köra runt fältet, spåra och förstöra fiender, samla mynt från dem och samla andra bonusar:

 • Hälsovårdssatser
 • Bränsletankar
 • Snaryady
 • Gold
 • Zvezdy

Endast efter att ha nått en viss nivå kommer det att vara möjligt att samarbeta med andra spelare och delta i massuppdrag. När dina tankar måste öka alla fyra egenskaper:

 • Bronyu
 • Vater sektion
 • Skorostrelnost
 • Atak

Varje funktion kan förbättras med fem steg, så det finns mycket att växa. Tornet, tornet, larven och motorn pumpas. Dessutom kan du tillämpa ett mönster på fallet eller tillämpa ett kamouflage valt från menyn. Styrning ganska enkelt i vänster hörn av pilen hjälper till att välja rörelseriktning, och till höger finns en sikte och en skjutknapp. Tankar kan rotera tornet, ta föremål i sikte, och skalan över andra människors utrustning visar hur mycket skadorna är. Det finns alltid hinder på platsen, och om du går över väggen kommer varken du eller fienden att ses. Detta hjälper till att skapa någon form av överraskningseffekt, när du inte vet vilken sida kommer att vara i fara. Det är också trevligt att det finns ett urval av ökenlokaler, skogar, städer, vinterlandskap.

War Machines-spelet är ständigt uppdaterat, och fel som spelarna fixar elimineras snabbt av utvecklarna. Utan tvekan är produkten kvalitet och värd din uppmärksamhet. För att utvärdera det själv, ladda ner det just nu.

 

Spelar också