Behind Enemy Lines 2

Alternativa namn: Behind Enemy Lines 2

Behind Enemy Lines 2 - ett datorspel i genren av strategiska ekshen. Men hur man berättar fans av spelet - det är inte bara en strategi, det finns en kämpe. Spelet är utvecklat av en liten ukrainsk Bästa sättet . Detta är den andra delen i en serie av spel i fiendens rygg. Behind Enemy Lines 2 spel där det är möjligt att ändra händelseförloppet i världskriget. Naturligtvis endast i spelet. Bara att komma in i atmosfären i spelet du känner din styrka i historiska händelser - är inblandade i kriget.

I början, innan du fortsätter till massakern, råder vi dig att läsa spelet av nutria på grundval av denna översyn och läsa den skannade Behind Enemy Lines 2 videos. Men då kan du besöka webbplatsen och hämta Behind Enemy Lines 2. Och gå snabbt under loppet av vad som händer här.

Spela Behind Enemy Lines 2 vaknar en av de få officerare i armén, det är bara hur armén av de stridande parterna - du väljer. Spelet har tre huvudsakliga stridskampanj presenteras av vissa stater:

  • Kampanj Tyskland,
  • Campaign USSR
  • Angloamerikanska kampanj.

Kampanj i Tyskland - de främsta motståndarna till sovjetiska trupper. Har tio uppdrag, varav tre utbildning och den senare öppnas först när alla tidigare passagen.

Kampanjsovjetunionen - de viktigaste fienderna till den tyska kampanjen. Också består av sju uppdrag, plus tre utbildning. Och det sista - den svåraste.

Angloamerikanska kampanj - en kampanj allierade. Genom att kombinera de två stater som har samma antal tjänsteresor.

Det visar sig att Behind Enemy Lines 2 uppdrag representerade i lika antal.

Spelet Behind Enemy Lines 2 har ett stort urval av vapen. Det skulle förstöra fiendens du tillstånd av: maskiner, kulsprutor, kanoner, stridsvagnar, raketgevär, jeepar och mer.

Olika typer av allt detta, i stora mängder.

Du i rollen som vägledning och inte tror att här kommer du att spela en tydlig definition och stil. Nej. Du väljer det, eller till och med skapa själv. Och allt är i dina händer. Även om var och en av de män har sin inventering. Och när som helst kan byta ut sina vapen.

Representerar alla möjliga typer av krafter, såsom pilar, maskingevärsskyttar, artillerister, tjänstemän, krypskyttar, eldkastare, anti trupper och andra enheter.

Kämpa dig inte bara med en dator, som fienden, samt nätverk med andra i samma karaktär som du.

Game Behind Enemy Lines II har en ganska bra kvalitet grafik, med bra fysik som gör spelet ränsel största mästerverk i sin genre. Ljudet är också ett lyckat tillägg till denna komplett bild av perfektion. Och naturligtvis, är spelet på en hög nivå. Det finns till och med som en riktig skador uppstår och under verkliga förhållanden.

I allmänhet har du insett att för att spela spelet Behind Enemy Lines 2 nöje i sig. Men värt ett försök på deras hud komplexitet gameplay och inser än en gång hur svårt det var för våra förfäder och förfäder för att försvara sitt hemland. Namnet på spelet är omedelbart avslöjar för oss kärnan i spelet.

Glöm inte att bjuda in kollegor för en fullständig upplevelse. Stora segrar och lycka till dig!

 

Spelar också