VirCities

Alternativa namn: VirCities

VirCities nätet & ndash; gratis webbaserat multiplayer spel som simulerar medborgarnas liv. Du kommer att visas i rollen som en viss karaktär bland invånarna i staden och kommer att utvecklas, för att lära sig ett visst yrke, att delta direkt i politiken och försöka göra allt för att hans födelsestad blomstrade. Du kommer att hitta dig själv omgiven av olika människor, bland vilka det finns läkare, affärsmän och vanliga arbetare, och politiker. Spela VirCities inte interagera med dem är helt enkelt omöjligt. Under spelet kommer att finnas situationer där ett eller annat sätt måste ta itu med andra invånare i metropolen. Till exempel, ibland du behöver någon att hjälpa till, säg, obarmhärtigt huvudvärk och desperat behöver en läkare & ndash; nu detta problem och du bestämmer dig ensam. Eller har frågor om arbete, så varför inte be råd för den anställde? Det sägs att spelet innebär VirCities socialt aktiv livsstil och vara en eremit inte lyckas. Förutom spelinteraktion, kan spelarna kommunicera med varandra via chatten. Så, som ni kan se, ensamheten här och luktar inte! Följ med oss ​​hitta pålitliga vänner, bekanta vev betungande och bara ha kul med spännande spel!

Spela gratis VirCities kan vara vem som helst. Dessutom är projektet verkligen finns och inte chockerande användar hög systemkraven. För spelet är ganska passande dator ansluten till mediet konfiguration internet, och, naturligtvis, förekomsten av en av de moderna webbläsare. Bli en ny hemvist kommer VirCities registrering. Processen med att skapa ett konto är som följer: alias anges, enligt en e-postadress för att uppfinna ett lösenord och bekräfta nästa rad, ange kön, liksom önskad stad, väljer avatar införde Nick bjudit in dig till spelaren (i förekommande fall) och skrivas koden från bilden. Slutligen måste du bekräfta att du accepterar användaravtalet och klicka & laquo; Ange stad & raquo;.

Vid tidpunkten för registreringen, du välja en av de fem städerna. Tillgängliga städer som Moskva, London, New York, Peking och Tokyo. Som förekommer i den valda staden, som en nybörjare måste du bo i en studentrummet, som du kommer att ges. Och i början av väskan kan du få lite pengar för att överleva den första gången. Du måste lära dig och förstå vad som är vad. Det rekommenderas att börja med en enkel uppdrag som är särskilt utformade för nykomlingar. Förresten, ge upp jobbet, & nbsp; och det säger också om något plötsligt obegripligt.

mer eller mindre befälhavare, den andra saken du behöver göra & ndash; är att hitta ett jobb. För det finns en inkomstkälla i övrigt kräver att ha spenderat pengarna först, du befinner dig i en återvändsgränd. Ett tecken ständigt behov av att köpa då vissa saker, mat. Yrket kan du välja enligt dina önskemål. Då måste man utveckla sin kompetens och växa professionellt. Hur många timmar per dag för att arbeta, för att lösa vara dig själv. Men glöm inte att hjälten kräver säkert minst ett par timmars sömn, annars jakten på rikedom, han bara falla ned från trötthet som ackumuleras parallellt med hur lönen beräknas. Med tiden kommer du ackumulera tillräckligt med pengar för att öppna eget företag och kommer inte längre att arbeta för någon annan. Det sägs att användaren i denna riktning ges frihet att välja. Vill öppna produktionsbolaget vill & ndash; laboratorium för forskning, vill & ndash; handla behandlingsresurser, eller motsätta sig produktionen av de resurser och så vidare. n. Att starta ett företag, behöver du en licens och kunna köpa den med sina egna besparingar.

Det är klart att VirCities & nbsp; Du kommer att spela, fokuserar sin uppmärksamhet inte bara på manövermoment. Så du kommer att kunna, om du vill besöka en särskild bas och delta i striderna. Det hjälper mycket att fly från vardagens bekymmer. Stridssystemet innefattar slagsmål, både robotar och andra aktörer (med deras samtycke). Striderna sker automatiskt. Framgång beror på de parametrar som utövas din karaktär, liksom de vapen som används.

på ett intressant sätt i spelvärlden politiska systemet är anordnat. I spetsen av staden står upp. Dess uppgift är att förvalta statsägda företag i staden och erbjuder olika lagar, som sedan diskuteras vid ett möte med sådana allvarliga människor som rådgivare. Rådet beslutar genom omröstning eller inte missa en annan lag. Alla invånare kan delta i det politiska livet och påverka individuella öde staden. När allt kommer omkring, varje månad en omröstning, vilket resulterade i åtgärder och invalda. Det sägs att det inte finns några begränsningar och kan köra för alla medborgare. Så, om det finns en sådan önskan, kan vända sig till politiken.

& nbsp;

Spelet har många olika element. Spelet är verkligen mättade och fascinerande! Och det är bättre om man istället för att behöva läsa om funktionerna i projektet, du i första hand hänsyn till sin värdighet. Tro mig, du kommer att älska & ndash; absolut inte besviken ansikten! Gott humör och lycka till i alla era ansträngningar!

 

Spelar också