Vikings War of Clans

Alternativa namn: Vikings Clan Wars

Igra Vikings War of Clans (Viking klan krig) på datorn.

Igra Vikings Clan Wars transporterar spelare till den norra regionen, där naturen är hård och kan överleva endast de starka och smart och modig. Snötäckta berg omger förstörda städer, de överlevande från de barbariska invasionerna, be att Oden levde en annan dag. Men inte alla så tråkigt som det verkar vid första anblicken, är den största fördelen med denna nation styrkan i anden och mod. En soldat är värd ett dussin, viktigast av allt, att grunda en klok härskare, som kommer att leda dem att slåss med fiender och kan lyfta ekonomin förstört städerna.

iPlayer Vikings War of Clans - detta är en bra kombination av webbläsarbaserade multiplayer rollspel och strategispel. Användarna kommer att kunna uttrycka sig i olika skepnader - att bli stadsplanerare, utveckla ekonomin och att upprätta diplomatiska kontakter och naturligtvis prova dig själv som kloka generaler styr starkaste armén, som kommer att vara att skydda den nybildade staten. I denna värld, bara för att styra endast med våld, med stöd av modiga krigare att expandera gränserna för staden och fastställa lagen i dessa hårda länder.

Zemli Vikings bebor Jarls, här kaos och alla vill få ut det mesta av knappa resurser och obegränsad makt. För att försöka bli en mästare i snötäckt mark, och ta kontroll över den rikedom i spelet Vikings War of Clans registrering krävs. Passera det bara behöver tid, fylla i alla fält i lämplig form, nämligen att komma fram till ett smeknamn och lämna en e-postadress. Ännu enklare att logga in genom kontot i ett av de sociala nätverken.

Osobennosti spel Vikings War of Clans.

Proydya registreringsprocessen, kan spelarna välja en karaktär, den virtuella härskare. Detta kan vara en man och en kvinna. Alla typer av mycket specifika i sin Viking blod flyter. När du har gjort ditt val, blir hjälten i ägandet av en liten halvslottsruinen, och några överlevande från de ständiga räder av människor. Den en gång stora staden förstört, byggnader förstördes, och de kloka äldste, dom att avvecklingen dödades. Huvuduppgiften för spelaren att återuppbygga staden, att etablera produktion av nödvändiga resurser och för att skapa en armé. Varje byggnad är viktig för den ekonomiska utvecklingen och militära makt:

  • Na gårdar, jordbrukare tar hand om kosten;
  • Rabochie arbetar i sågverk, vilket ur skogen ombord, som är nödvändiga för konstruktion,
  • Na stenbrott är hårt arbete, starka väggar behovet av tillförlitlig försvar,
  • V Forge skapa rustning och kläder för hjälten, där han kan bli oövervinnerlig;
  • V sjukhus bota soldiers
  • V sätta dem lär knep.

V Vikings War of Clans spela på en dator utan utvecklingen av vetenskap och lärande är inte möjligt i detta skede användarna har tur, kan fiender inte förstöra rullar av äldre och deras visdom kan gå och den nuvarande guvernören, om han finner tid att studera luntor. En annan funktion i spelet är att ha kort, totalt 81, med utveckling, från nivå till nivå öppnar möjligheten att överföra till det nya landet, den nyare kort, kan de mindre starka fiender att möta på vägen.

Geroy - detta är en separat historia linje, det kan utvecklas, han vinner erfarenhet och kunskap. Ju fler jobb gjort, striden är vunnen och goda gärningar gjort för de boende och staden. Ju högre effekt av tecknet. Han får förmågan att ha ännu mindre på antalet trupper att föra honom till seger över mäktiga fiender. Ju högre karaktär nivå, desto fler artefakter och rustning för att göra sina undersåtar, de ger fördel gentemot andra spelare.

Igrat spelet Vikings War of Clans på PC är mycket enklare om du går en av klanerna. Utan allierade förenade inte kan besegras fiender.

 

Spelar också