Victory Online Racing

Alternativa namn: Victory Online Racing

Spel Seger Online gonki & ndash; gratis racingsimulator med realistiska modeller av 3 D image. Detta är en klient spel designat i klassisk stil i linje med de bästa traditionerna. Detta kommer att ta dig in i en värld fylld med dynamisk, där desperata älskare tog fart. Du kommer att vara tillgängliga tyuting spännande, förbättra din egen bil, en rad olika kontrollmetoder. Vintage spår och tävlingsbilar, som är så stolt över spelet Victory . Online ras du bara inte inte kan gilla det! Projektet verkligen sticker ut bland många liknande på grund av deras unika egenskaper. Konkurrera med riktiga spelare, kan du vinna värdefulla priser och få bonus. Många evenemang som arrangeras på tävlingsbanan har helt din uppmärksamhet och kommer inte att tillåtas att missa en minut!

innan du fortsätter till spelet, behöver du Victory . Online race registrering. Denna process sker på följande sätt: infördes smeknamn, e-postadress och lösenord. Efter att det är möjligt att ladda ner klienten. För att undvika eventuella problem, måste datorn uppfylla följande systemkrav: Operativsystem smistema Windows XP SP3, Vista, Win7; Processor P4 1.8 GHz Pentium; kort - accelerator, DirectX, 256 MB RAM, stöd för Shader Model 2; närvaron av ett ljudkort; 1 GB RAM och 500 MB hårddisk. Också kan inte göra utan höghastighetsinternet.

Innan du börjar köra på spel spår, låt oss ta en titt på historien. Således, företaget DriveNet fångar alla vägar i världen och är nu den enda transportmedel för sin listig plan bör vara det enda datorstyrda automatiska kapsel. Men de modiga sport racing fans inte håller med detta sakernas tillstånd och djärvt trotsa fräcka Corporation. De får sällskap av ett flertal bilister och nu tävlingar hålls i hemlighet, så att säga, på olika hemliga platser. Förutom organiserade mästerskap runt om i världen, och företaget inte klara av tävlingsledningen.

Start spela Victory . Online race måste du skapa utformningen av din bil, och sedan gradvis pumpas. För att starta väljer ett av blocken, som skiljs åt av maskinen: front, mitten eller tillbaka. Innan du utmanar inte bara blint någon av de föreslagna detaljerna i bilen och för att få en modell som passar din körstil, och, naturligtvis, villkoren för rutter. Förresten, är en av de roligaste ögonblicken under skapandet av bilen målade. När allt kommer omkring kan du välja både färg och mönster. Medan antalet komponenter som är avsedda för dekoration inte är begränsad. Under består av korta lopp spelet kommer du att få erfarenhet och olika utrustning. Erfarenhet särskilt behovet av att förbättra tekniska egenskaper maskinerna. Absolut alla maskiner har egenskaper såsom massa, Kopplingar, aerodynamik, bromsar, kopplingar och vägytan, makt. Varje ny nivå ger tillgång till ytterligare komponenter, reservdelar och även spellägen. Därför Seger . Online racingspel blir mer intressant! & Nbsp; Att vara envis, är du säker på att ta en av de första platserna i ställningar.

linje loppet äger rum på olika vägar. På en övergiven amerikansk militärbas som måste vara i öknen Fort Fast track, som anses vara en idealisk plats för höghastighetståg racing. Ett annat spår är beläget i Antarktis på en sluten tekniska strukturer. Det tredje spåret försvann bland ruinerna av bosättningarna i Rock Island. Det är en övergiven utpost utanför Englands kust. Oavsett vilken väg du väljer, kommer chansen att visa konsten att köra alltid! Så bara visa vad du kan!

& nbsp;

Seger . Online lopp Online lyckats intressera ett stort antal användare. Gå och du till homosexuella gaming community, att njuta av det rika livet i en racerförare! Må ni alltid och i alla lycka till!

 

Spelar också