Alternativa namn: Unravel

Ganska fantastiska spel Unravel.

Inte en hel del leksaker som är populära med publik i olika ålderskategorier, men eftersom spelet Unravel ser unik.

Coldwood Interactive studio regissören Martin –   Sahlin, en gång vilade med sin familj ut ur staden, och formade en ovanlig docka, slingrande garn på en tråd modell. Så föddes den ledande karaktär i spelet, som kommer att vandra genom de färgglada värld.

Avslöja kan du ladda ner efter dess officiella releasen 9. 02. 2016 Att mycket snart. Det kommer att bli en plattformsspel / pusselspel med enanvändarläge för tre plattformar:

  • Microsoft Windows
  • One Xbox
  • PlayStation 4.

 

 

Pryg - galopp, jag är inte en socka!

Huvudpersonen - en kattunge Jarni, men det är inte en enkel katt och stickat, och han är så rastlös och nyfiken, som vanliga husdjur. Han kom ut ur korgen för handarbete trevlig gammal dam, som var bollar av mång garn, välja själv röd - symbol för kärlek och vänlighet.

I berättelsen lade filosofisk mening. En äldre kvinna levde ett långt liv med sina förluster. Jarni måste passera sin nästa och tillbaka de förlorade familjen minnen, koppla samman dem med en röd tråd. På passagen ges en härva, och spendera det ska vara rationellt. Om det slutar innan, skulle det vara omöjligt att gå vidare.

– Tråden är en fortsättning på en kattunge, och han använder den för att flytta till nya områden, och att interagera med objekt och föremål som finns i det sätt på mångfald.

tecken själv inte säga något ord, bara reser och letar efter lösningar på hur man kan övervinna hinder. Hans huvudsakliga verktyg – tråd och endast med dess hjälp det lösa pussel. Han är för ung för att bara hoppa en liten paus, men eftersom det är nödvändigt att ta reda på hur man slår ihop de två bankerna. Han fann floden, misslyckanden, snötäckta områden. Om det finns träd runt, binder till dem trä och flyger rymden.

Samspelet med miljön, förmågan att använda den för sitt ändamål - den viktigaste uppgiften Jarni. Floden alltid full av fisk, och karp passar att bära en kattunge, få ett papper i stället för båtar. Vandrat ned i grottan, vänder han garnet i repen, men om för mycket att övervinna avstånd, kan du alltid bygga en drake som kommer att fånga vinden, rör sig genom luften. Som ett alternativ till ormen - en stor kråka, och om han bestämmer sig för att gå på natten för att knyta trådar av garn en ficklampa för att lysa upp vägen.

Jarni fortsatte att resa, och logik berättar för honom hur man bättre användning av miljön. Naturligtvis är risken också behäftad kattunge – stora bilar, träsk, is grottor, rovdjur, men om man tänker på situationen kan du svepa in dig i bistånd. Han vänder stockarna i släde och trädgrenar tjänar honom katapult. Så det sparar på garnet, som gradvis rullas. Plocka upp bitar av tråden efter att tillämpa dem att lösa nästa pussel för att rädda dem.

Spelet erbjuder fantastiska realistiska landskap, och snart kommer det att bli möjligt att ladda ner Unravel, för att njuta av utsikten som inspirerade utvecklarna. Avslöja på datorn just nu inte föreskriver närvaron av det ryska språket, men eftersom historien är klart utan ord, det spelar ingen roll.

 

Systemkrav.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • Minne: 4 GB RAM
  • Grafikkort med DX11 hårdvara eller uppsättning av komponenter DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo-processor 2, 4 GHz eller AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny dator: Radeon HD 5750 eller GeForce 450GT och 512 Mb
 

Spelar också