Universella monster Online

Alternativa namn: Universella monster Online

& nbsp;

Universal monster Online & ndash; dynamiska webbläsarbaserade spel designat i stil med MOBA, där körning skräckinjagande monster från favoritfilmer spelare tillämpa sina strategiska färdigheter. I sin roll som en av de fruktansvärda tecken, har du möjlighet att fullt ut förverkliga sina ambitiösa planer. Du verkar inspirera ett monster som de flesta tilltalar din smak, och kontrollera sina handlingar. Tillsammans med laget du har alla chanser att stiga till stjärnstatus, uppleva det roliga i svindlande segrar över andra spelare, döda ett obegränsat antal scurrying genom gatorna i en zombie, en generös besparing i trubbel skönheter, att sluta med en majestätisk leende, ta dem till de varma ord av tacksamhet. Du kan nu delta i den slutna testa beta, och snart Universal Monster Online , spelet kommer att få en officiell release. En gemensam produkt från välkända företag Bigpoint och Universal Bilder har utmärkta 3D-grafik, bra mekanik rörelse, hög ljudkvalitet, imponerande specialeffekter och, naturligtvis, tillgången på som modell fri - till - spela .

Datum för spelet Universal Monster Online kommer att få en inbjudan till en värld av spännande strider i realtid. Eftersom spelet är utformad för att locka ett stort antal användare, inte systemkraven inte blir för dig en chockerande hinder för reinkarnation i & laquo; skräck & raquo;. Viktigt närvaro av en modern webbläsare och en internetuppkoppling och du kommer att kunna Universal Monster Online för att spela med en mycket liten datorkonfiguration. Delight och förenkla processen för att skapa ett konto. Universal monster Online Registrering & ndash; fyller områden såsom användarnamn, lösenord, e-postadress, födelsedatum. Och genom att göra en prenumeration på nyheter och bekräftar överensstämmelse med reglerna, gör du undan med det. Det kommer bara att vänta tills rätt bokstav, hjärtligt inbjuder dig till en fantastisk boning.

För att spela spelet Universal Monster Online du i rollen som karaktärerna: The Wolfman, Dracula, Frankenstein, Man- varulv Varelse från den svart lagunen och många andra. Välbekanta teckentyper? Du satsar! När allt kommer omkring, innan de passerade framför oss i berättelserna om de bästa skräckfilmer. Först då kan du bara se på när händelseutvecklingen, och nu har rätt att göra sina egna justeringar, starkt påverka utvecklingen av tomten. En vistelse i huden på monster och visa andra dina färdigheter och ndash; Är inte det mest attraktiva aktivitet som kan vara roligt på sin fritid?

Du kommer oförbätterlig kamp för överlevnad, sammandrabbningar med olika odöda, blodig konkurrens med andra aktörer. Det vore bättre om de kombineras med sina kamrater. Försök att hitta ett sätt att göra vänner och rädda invånarna att samordna sina insatser. Annars kommer du att bli ett perfekt mål för destruktion och kommer inte att vara länge. Känsla stöds inte rädd för att gå in på arenan och försöker fånga fiendens bas. Under striden försöka förstöra så mycket som möjligt motståndare. Trots allt, om deras bas monter striden kommer att sammanfattas med antalet offer från båda sidor. Boy & laquo; kommando & raquo; Det är som följer: 5 spelare från båda lagen går emot varandra, dödade ersätts av nya aktörer, och när allt kommer omkring den tilldelade tiden bleknar. Om du aktivt drivs och lyckades förstöra fler soldater än fienden lyckats göra det och ndash; Du är en vinnare! Och online-spel Universal Monster ansluter sig till principen om & laquo; vinnaren av alla & raquo;. Det är, kommer du att kunna inte bara för att återvända till den vackra fästningen laget, men också för att genomföra räder på fiendens territorium. Dessutom upplupna erfarenhet, eftersom hjälten pumpa direkt i strid. Det är trevligt och vad du bör belönas med silver. När allt kommer omkring, utan spelets valuta inte kan göra. Så gå för det! Alla i dina händer!

Ju längre du spelar Universal Monster Online , desto högre nivå. Karaktärsutveckling lovar att öppna upp nya möjligheter och dess förmåga att gradvis förbättras. Tydligen beroendeframkallande gameplay mer och du inte vill bryta sig loss från honom. HEMSK spektaklet kommer att producera ett oförglömligt intryck på dig! Vi hoppas att du kommer att bli en passionerad beundrare av det vackra spelet, och dina kommentarer blir bara positivt!

 

Spelar också