Alternativa namn: Unit, UNIT

Online Game & nbsp; U. T. & Ndash; Det är en spännande gratis MMORPG spel, skapad i stil med post-nukleär värld. T. & Nbsp; på nätet & nbsp; erbjuder dyka i en värld av överlevande efter ett kärnvapenkrig, och välja vilken sida att spela & ndash; om att vara en beskyddare av civilbefolkningen, eller bandit, hur man gör och hur du spenderar resultat. & Nbsp; För att göra spelet ännu mer intressant, utvecklarna använde en unik FLASH-motor som ger processen att satsa på kvaliteten av betald klient spel. Gästerna kan njuta av en stor och väl utformad kort med unika föremål. Kortet har inga sömmar och övergångar mellan platser. & Nbsp;

Registrera dig i spelet & nbsp; U. T. Det handlar om att ladda ner en speciell klient som optimerar förbrukningen av internettrafik. & Nbsp; Ytterligare U. T. & Nbsp; Online & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; Registreringen är typiskt för alla spel och ndash; införa smeknamn och lösenord och e-post. & Nbsp;

U. T. & Nbsp; online-spel på ett positivt sätt skiljer sig från liknande spel genom närvaron av humor och specifik vokabulär. Quest linje innebär olinjär utveckling av tomten med många olika ändelser. Spelare har ett stort urval av vapen (lätta vapen, närstridsvapen, energivapen, & nbsp; tunga vapen, granater och minor och ndash; över 150 titlar) och rustningar (hjälm, pansar, byxor och skor, som kombineras i olika uppsättningar och är beroende av nivå spelare). & Nbsp; Play Game & nbsp; U. T. Online är också mycket spännande eftersom även en enkel promenad i den närliggande skogen och hedar tar dig till ett möte med en av de varelser bestiary (av 29 olika varelser). & Nbsp;

Man bör komma ihåg att systemet med PvP underblåsa konflikter mellan spelare och klaner, så sitta i hörnet lyckades inte.

& nbsp; i U. T. Spela & nbsp; ger dig möjlighet att bekanta sig med den intressanta inslag i spelet - i spelet datornätverk, som påminner om Internet, som att gräva i och lösa pussel militära terminaler kan tillbringa en hel del tid.

Play & nbsp; U. T. & Ndash; är att bli en plundrare, en raider, & nbsp; samt bekanta sig med stadens välutvecklade NPC spelkaraktärer, såsom apotekare, Merchant, dödgrävare och andra. Du skulle vara glad att aggressiv mobs & ndash; hundar och mutanter, men närvaron av läkemedel kan hjälpa till att läka sår och laquo; varm & raquo; möte. Egenskaperna hos din karaktär är de viktigaste (6 alternativ) och derivat. Så du kommer att ha slaget (tre bekämpa klassen och ndash; kritoviki, uvorotchiki och tankar) och fridfulla färdigheter på karaktärsskapande måste välja prioriterade färdigheter som kommer att utveckla snabbast. För mängden funktioner du kommer att tjäna bonusar. Förutom skador, kommer din karaktär att möta effekterna av alkohol, tjack, droger, förgiftning och bestrålning.

Spelare kan delta i de klaner som har några bonusar.

Game U. T. & Nbsp; på nätet bygger på historien om vetenskapliga Nizhneatomska stad och dess invånare, överlevande från ett kärnvapenkrig i mitten av 21-talet. Folk försöker skapa på grundval av sin nya tillstånd av staden, och på så sätt bidrar de till tidigare företrädare för brottsbekämpande myndigheter. Men i närheten av staden anarki, gäng av plundrare stort antal nöjda räder mot civila. & Nbsp; Trivs drogberoende, alkoholism och prostitution.

Registrera dig & nbsp; U. T. öppnas innan du världen i det forna Sovjetunionen, som bara beror på vad du vill och vad kommer att uppnå. Spela spel online & nbsp; U. T. det är en möjlighet att skratta, med hjälp av en särskild vokabulär spel eller ha träffat odjuret kallas & laquo; & raquo;, Chingachgook och slåss, för handel och för att överleva i denna hårda men fascinerande värld.

& nbsp;

 

Spelar också