Triviador

Alternativa namn: Trividator

Game Triviador ett webbläsarspel, som kombinerar besitta kunskaper inom olika områden och strider.

I webbläsarbaserade onlinespel Triviador registreringen sker via den officiella hemsidan för spelet, samt har möjlighet att registrera sig genom den populära socialt nätverk på Internet - Facebook.

För att registrera onlinespel Triviador måste du göra följande:

3) I den första cellen skriv E (din e-postadress).

4) Ange sedan nästa cell Password (lösenord). Det måste vara helt unik och innehålla bokstäver och siffror.

5) Välj sedan Usename (ditt användarnamn).

6) för att läsa de avsnitt som ligger under, om du håller med dem, markera dem. Du måste klicka på rutorna, som är mitt emot objekten.

7) Och i slutet, klicka «Register».

Nu är du en legitim användare Triviador spel och alla dina prestationer kommer att sparas.

Spela spel Triviador hålla alla sina framgångar, bara registrerade användare av spelet. Med tanke på att detta spel är en webbläsare, är den mest uppmärksamhet höghastighetsanslutning till Internet-anslutning. Computer systemparametrar får inte vara mindre än genomsnittet. Detta för att se till att spelet fungerade bra.

I spel kommer du att spela Triviador män som ger dess färg och du kommer att ha ditt slott. Det kan vara du eller någon av de andra två spelarna.

Som en duell kommer du att få en fråga som måste besvaras för en viss tid. Vem svarar på denna fråga på rätt sätt vinner. När svaret är en kamp där vinnaren dödar förloraren och tar hans plats.

Spelet kommer att vara framför dig är en karta av jorden, har du att vinna. Ju mer du vinner, desto mer av dina kamrater kommer att placeras på kartan, och på så sätt kommer du att bli vinnaren.

Frågor i spelet är ganska enkelt. De kommer från olika sfärer: från historia och slutar med populära tecknade serier.

Online webbläsarspel gratis Triviador ger dig möjlighet att testa sina kunskaper, och förmågan att erövra världen med sin karaktär.

Anmäl Triviador i spelet och spara dina resultat. Var inte rädd för att testa dina kunskaper. Var medveten om, kommer du säkert komma att vinna!

 

Spelar också