Trine 2 Expanded Edition

Alternativa namn: Trine 2 Expanded Edition

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Diskutrymme: 1. 5 GB

Trine 2 - arkadspel utvecklat av en av de finländska företagen, fortsätter traditionerna etablerade många år sedan, i början av dataspel. Trine 2 spelmekanik är mycket lik den tidigare populära spelet där spelaren föll under kontroll av tre Lost in Time Viking. Var och en av karaktärerna hade sina exceptionella förmågor, och endast med hjälp av kompetensen hos varje medlem i teamet kunde klara nivån ända till slutet. Game Trine 2 har också tre huvudpersonerna - smart och snabb tjuv Zoya, kraftfull och oumbärlig närstrid riddaren Pontius och trollkarl Amadeus kontrollelement. Varje medlem i teamet är till skillnad från en annan, och använda sina nyckelfunktioner och starka sidor kan nås före upplösningen av tomten.

Handling

Game Trine 2 är ansluten mycket förvirrande tomt, där vi berättar hela backstory universums Trine 2, spela enkelt och svårt på samma gång. Berättelsen av matchen från den plats där den första delen slutade. Fairy rike var räddad, onda trollformler förstördes, men idyllen varade en mycket kort tid och igen över hela världen, där huvudpersonerna lever under allvarligt hot. Den här gången huvud artefakt Trinh 2, som reglerar världen och universum i sin oroliga och om igen för att rädda världen han behövde tre olika karaktärer, och sitt samtycke till att vara en artefakt av uppdraget beslutade att inte fråga. En annan olycka för spel universum Trine 2 var invasionen av troll under ledning av sin ledare bestämde sig för att förstöra den välbekanta världen och ta kontroll över artefakten.

Heroes

Med fastande färdigheter trollkarl, kommer kvantitet, kvalitet och storlek på föremålen att växa. Med hjälp av ett svärd och sköld, samt ett stort antal kraft kompetens kommer Pontius kan ensam hålla trycket av fienden, medan hans partner kommer att delta i de minst viktiga sakerna. Game Trine 2 har en tredje karaktär som just står att ut ur denna mycket företag.

 

Spelar också