Travian

Alternativa namn: Travian

I början du äger en liten by med bara en byggnad. I TRAVIAN finns fyra typer av resurser: trä, lera, järn och spannmål. Innan du går till uppförande av byggnader, bör ta hand om utvinning av resurser. När du har justerat tillverkning av resurser, kan du gå till utvecklingen av den centrala delen av din by. Bygg ett lager och spannmålsmagasin, kan du lagra mer resurser, och cache kommer att bidra till att skydda dem från attacker av fiender. I en värld av TRAVIAN, är du inte ensam. Här spelar med tusentals andra spelare. Viktigast för dig är de spelare som är i närheten av din by. Kortet ger dig möjlighet att bekanta dig med placeringen av andra spelare i närheten av dina bosättningar.

& nbsp;

gränssnittet

Översikt: Här hittar du dina råvarufält

Byn: I centrum av byn kan du bygga byggnader

Karta: Här kan du utforska omgivningarna kring byn

: Statistik: Tabell med resultaten av spelarna

Rapporter: Information om alla evenemang i din by

Meddelande: Skicka och läsa personliga meddelanden

Nu har du all nödvändig kunskap för att starta spelet. Du kan starta spelet omedelbart efter registrering. & Nbsp; & nbsp; & nbsp;

Romans

Legioner-

Legionnaires & ndash; Lätt och mångsidig infanteri romarna. Enheter av denna typ av trupper multilaterala utvecklings: de fungerar bra både i anfall och försvar. Men ändå, deras huvudsakliga destination & ndash; skydd av bosättningar i det romerska riket från fienden kavallerienheterna.

& nbsp;

Förutsättningar för forskning: Ingen

Förutsättningar för träning: Barack

Pretorianets-

Den Praetorians är långa inlärningsförmåga till försvar för fortsatt tjänstgöring i senaten som Livgardet. Hans legendariska ära de förtjänar tack vare utmärkt förmåga att stänga kampen mot fiendens infanteri. Men Praetorians inte kan en kraftfull attack, och inte lika skicklig och stark i försvar mot kavalleri, eftersom deras vapenbröder & ndash; Legionärer.

Förutsättningar för forskning: Akademiyauroven 1 Forge rustning nivå 1

Förutsättningar för träning: Barack

& nbsp; Imperiesoldat -

Imperiesoldat & ndash; enhet trupper attackerar Rom. Han är snabb och stark i anfall än försvar skrämmer fiendens trupper.

, men att betala för allt - utbildning Imperiesoldater ganska långa och dyra.

Förutsättningar för forskning: Akademi nivå 5, Smedja nivå 1

Förutsättningar för träning: Barack

Häst razvedchik-

underrättelseenheten i Rom. Ganska snabbt soldater, men förbrukar 2 enheter spannmål per timme. Korrekt information om antalet fiendens trupper och befästningar & ndash; nyckeln till framgång i alla krig. Endast scout kan smyga in i fiendens byn och få den information du behöver för att skydda och mängd resurser.

& nbsp;

Om byn är inte fienden scouter, scouting förblir obemärkt.

& nbsp;

Förutsättningar för forskning: Stabil nivå 1, Akademi Nivå 5

Kraven för träning: Stall

Kavalleriet Imperatora-

Detta är standard kavalleri romarna, för snabba räder och plötsliga attacker. Avdelningar av kavalleri av kejsaren inte lika snabbt som den galliska åska, men stark i anfall och försvar, än att skräck för fienden oförberedd. Man bör dock komma ihåg att tillhandahållandet av häst och ryttare kostnader är inte billigt!

Förutsättningar för forskning: Stabil uroven10, Akademi Nivå 5

Kraven för träning: Stall

Taran-

Ram är en tung instrument för att stödja den romerska infanteri och kavalleri. Dess mål är förstörelsen av den romerska murar, staket eller galliska markarbeten tyskar. Således, användning av baggar underlättar omedelbara mål infanteri och kavalleri. Men du bör inte låta baggar att anfalla utan stöd från andra trupper, eftersom de själva är svaga.

De högre och starkare defensiva befästningar, ju mer du behöver baggar för deras undergång.

& nbsp;

& nbsp; Förutsättningar för forskning: Akademi nivå 10, Verkstad nivå 1

& nbsp; Krav på utbildning: Verkstad

Senator-

 

Spelar också