Total War Warhammer

Alternativa namn: Total War Warhammer

Spelet Total War Warhammer: fantastic strategi.

brittiska studio Creative Assembly har visat sig vara en produktiv utvecklare, skjuter på spelmarknaden 8 Total War-serien, och 22. 04. 2015 meddelade 9: e delen. Klient MMO Total War Warhammer spel med inslag av tur-baserade strategi samtidigt blir den första i en trilogi av Warhammer, och kommer att släppas 28. 04. 2016

spelare nedsänkt i den episka striden utspelas mellan den mänskliga rasen och jättemonster, orcher, dvärgar, odöda, skrämmande magiska varelser, och andra representanter för fantasivärld. Den stora motstånd kommer att träffa kraftfulla guider och flygande varelser i form av drakar och Wyverns, vilket gör spelet i en levande, spektakulär action.

Utvecklare och distributör av Sega arbetar med versioner för olika plattformar, och Total War Warhammer kommer att vara möjligt att ladda ner OS X, Microsoft Windows och Linux.

 

 

Svärd svärd och besvärjelser!

Spelarens uppgift är att skapa en kraftfull imperium, och för detta måste du visa inte bara talang för segraren, men också bra diplomat, visionär ekonom, och även listig spion. Vid denna punkt i historien fram 4 fraktioner:

 • Imperiya - kraftfull rike män, under ledning av Carl Franz som vill konsolidera mindre län, göra dem till en stark kraft som kan motsätta sig fienden stammen.
 • Greenskins - gemenskaps fantasi monster: troll, troll, orcher och mer. De motsätter sig alla, och få glädje av själva kriget. De syftar till att förstöra resten av loppet, under påverkan WAAAGH psykisk energi.
 • dvärgar - är upptagna med att försvara sitt eget territorium och fästningar. Under ledning av ledaren Torgrimoma de kommer till ytan från sina gömställen att förstöra fiender. Utmärkt hantverkare inom byggbranschen, och i kampen föredrar att använda yxor och unika arrangemang.
 • Vampyrer - odöda företrädare för andra världen, som är ledare för den mäktiga framåt. Ingen vet vad de vill, men de bär med sig ett allvarligt hot mot alla levande varelser.

Fans av sådana berättelser är att ladda ner Total War Warhammer, att leda den valda ras och  privesti det till seger. Manuset är skrivet en hel del tecken och sammanstötningen mellan raserna händer hela tiden. Använd rätt maktbalansen, att vinna och vinna ett pris i form av en hammare Sigmar eller Gal - Maraza, som det kallas.

Mot du kommer att utföra troll, Swordsmen, bågskyttar, och även spindlar. De shamaner och trollkarlar kan blanda en hel armé av fiender, och betydande stöd kommer att få prästerna, häxa jägare, grimgory, krigare, blir vid din sida.

Varje ras i Total War Warhammer på datorn har karaktären, färdigheter och tänkesätt som gör den unik och bestämmer beteendet på stridsarenan. Efter att ha valt en ras, är det nödvändigt att ta hänsyn till dessa faktorer och om Empire betalar mer uppmärksamhet åt diplomati, medan andra föredrar att utveckla ekonomin och militär förmåga.

 

 

Spelet innehåller.

Warhammer Total War lovar att vara den bästa projektet i genren, och utvecklare kan vara stolta över att på detta tidiga stadium kan vara intresserade av offentliga informations spelare. Redan kan vi notera ögonblick av särskild inspiration:

 • Detalizirovannaya skildring av karaktärerna och lokatsiy
 • Velikolepnaya animatsiya
 • Effektnye batalii
 • Nalichie särskilda uppdrag och bonusov
 • Ogromny material universum Warhammer
 • Boi tunnelbana, mark och med"Aviation"
 • Prisutstvie magi tillsammans med den vanliga oruzhiem
 • Chetyre ljusa rasy
 •  

  Spelar också