Renässans krig regler

Alternativa namn: Total dominans återuppbyggd

Rules krig renässans spel på civilisationerna.

Company Plarium Global Ltd presenterar sin nästa utveckling av krigsvärlden. Spelet är tillgängligt för alla typer av mobila enheter på flera språk, och även ryska. Eftersom detta är en leksak med flera spelare med tonvikt på spelarnas interaktion behöver du kontinuerlig tillgång till Internet.

Rules of War Renaissance nedladdning kan vara helt gratis, men också för att donera, när för vissa saker måste betala riktiga pengar. För att utesluta lediga utgifter, speciellt om din telefon hamnar i felaktiga händer, ställ in lösenordet i inställningarna, vilket bara är känt för dig. När det gäller tomten är den byggd kring mänsklighetens försök att överleva. Denna kamp för existens har pågått länge, men förrän en annan aggression av artificiell intelligens"Morgan"gick med i det fortsatta kärnvapenkriget och den hemska epidemin.

De viktigaste spelfunktionerna.

Utvecklaren försöker göra sina produkter universella. På grund av detta kan användarna välja ett bekvämt alternativ för att själva installera på en mobiltelefon eller ladda ner krigsrenässansreglerna på datorn. Vilken version som helst hänger ihop med en enda storyline och ger samma möjligheter, så det är en fråga om smak. Den enda förfiningen om du installerar den samtidigt på båda maskinerna, kommer skriptet inte att skärpa, utvecklas helt ifrån varandra på olika källor.

Huvuddragen i spelprocessen:

Vad är intressant om det?

 • Distributionsmodellen följer principen om Free-to-play
 • Toys (både mobil och webbläsare) är tillgängliga för spelare från hela världen
 • justerad på flera språk
 • Plugs måste interagera genom att gå ihop i groupings
 • Back upp försvaret mot fienden
 • Håll i missions
 • Get utmärkelser för daglig matchning
 • Den postapokalyptiska världen har länge varit ett bekvämt ämne, och spelades upprepade gånger både i bio och på virtuella utbredningar av World Wide Web. Spelreglerna för krig Revival har blivit en av variationerna, och om du inte är likgiltig mot mänsklighetens öde, anslut dig säkert till de miljoner deltagarna som redan har gått med i kampen för återupplivningen av Earth Zero.

  När dessa länder var ett verkligt paradis, men framsteg blev en förbannelse, började ett krig med användning av kärnvapen. Som ett resultat började människor dö, och de överlevande blir gradvis mutanter. Men om det här i många år har lärt sig att mänskligheten har lärt sig, så har det konstgjorda sinnet"Morgan"uppror mot dem medfört nya problem. Dess enda syfte är att befria planeten från resterna av mänskligheten.

  Rules of War Renaissance-spel fungerar enligt den vanliga principen om MMO-strategier för att förena spelare för att bekämpa fienden. I detta fall är fienden inte ensam, för att du kan motstå mutanter och aggressivt inriktade deltagare. Även allierade borde inte lita på helt, för att de kan förråda sig genom att välja en mer lönsam transaktion för sig själva.

  Game Total Domination Reborn, det här är en militär-ekonomisk strategi. Du måste utveckla gruvor på jakt efter mineraler, utveckla din bosättning och personliga färdigheter. Du kan hyra dussintals typer av infanteri, liksom militär utrustning. Möt framtida teknik, som effektivt sameksisterar med antika charmar och amuletter. Delta i de mest komplexa uppdrag, utveckla strategier, hitta mystiska artefakter, och allt för den viktigaste uppgiften för spelare är konfrontationen mellan Morgan och hennes kryp.

 

Spelar också