Torchlight 2

Alternativa namn: Torchlight 2

Game Torchlight 2 är ett datorspel som utvecklats i stil med Action / RPG, som släpptes 2012. Detta spel är en fortsättning på den första delen av spelet.

Ladda ner Torchlight 2 Du kan frigöra från den officiella hemsidan, men du kommer att finnas i det här fallet bara en demoversion av spelet. Den fullständiga versionen kan du ladda ner spel Torchlayt 2 för $ 9,99.

Se video om Torchlight 2 är önskvärd varje ny spelare som inte känner till grundläggande funktioner i spelet. Denna video ligger på platsen för spelet eller youtube .

I spelet spelar Torchlight 2 som beskrivs i denna rapport, liksom man kan se på de spelregler som en rättegång video.

Endast i spelet Torchlight 2 klasser är indelade i fyra typer:

1. Engineer (Ingenjör) - detta är den tuffa fighter på nära håll. Förutom meleen, kan han gå med i kampen på långa avstånd, men då meleen kommer att vara stängd för honom. Denna klass är att tillämpa den största mängden skador.

2. Peregrine (Outlander) - en klass av vandrande nomader, som används i striderna varierade vapen och magi av de svagaste. De kan använda trollformler som håller tillbaka, bedövar och bromsa fienden. Vissa perioder kan öka attack hastighet av klassen.

3. Berserker (Berserker) - är en unik klass som bäst visar sig i närstrid, men den är svagare än uthållighets Engineer. Fördelen med denna klass är en hög kritisk skada och hög attack hastighet. Hälsa i Berserker klass är ganska svag, så för honom att vara väl övervakas. Det kan orsaka allierade, och tillämpa massiva försvagande trollformler som minskar resultatet för fiender. Berserkers mest liknar klassiska Barbarians.

4. Mag Embera (Embermage) är en klass varierade, som liknar den klassiska guider. Mages kan användas för att utföra attacker på långa avstånd, men samtidigt och slåss i närstrid. Vissa besvärjelser de kan orsaka alla typer av skador, och göra olika typer av fällor. Magee Embera har förmågan att teleportera en överraskande attack, och möjligheten att fly från slagfältet. Har perioder av massförstörelsevapen, men trots detta är de mycket svaga.

I den första delen av spelet var bara 3 klass.

I spelet Torchlight II har inte bara enanvändarläge, men det finns fortfarande en möjlighet att passningar i samarbetsläget. Det maximala antalet personer i detta läge - sex. För att spela i samarbetsläge du behöver för att ansluta till Internet eller bara en lokal anslutning.

Det är dock värt att notera att antalet spelare kommer att bero på antalet motståndare: ju fler spelare, desto fler fiender. Spelets regler och dess passage ändras inte.

Torchlayt Game 2 av den första delen är mycket förbättringar och förberett en hel del överraskningar för dig. Installera det på din dator och gå med vänner eller ensam på en spännande resa.

 

Spelar också