Tom Clancys Avdelningen

Alternativa namn: Tom Klensi Division

Igra Tom Clancy är Avdelningen: världen på randen till katastrof.

Naskolko människor kan överleva i en biologisk attack? Denna fråga har förbryllat spel Tom Clancys Avdelningen för svenska utvecklingsteam Ubisoft Massive, Red Storm USA och Storbritannien Ubisoft reflektera och förläggare Ubisoft, som förbereder innehållet exklusivt för Xbox One. Utöver denna plattform kan du köpa spelet för PlayStation 4, och Tom Clancy är Avdelningen nedladdning för PC. I maj 2014 den aliene sommaren 2015, men sedan tillkännagivit ett nytt releasedatum 8 Mars 2016 år. Spelet i sig är början av spelet serien, som endast verkar vara, och det hör till genren MMORPG shooter som lovar att fans av skyttar dynamisk skärmytsling.

Syuzhetnaya sida.

Stalo tradition att alla katastrofer som händer i Amerika, och händelserna i detta spel sker också i New York på Manhattan snar framtid. Hur man beter sig som människor, om det finns en biologisk katastrof? Hur snabbt infektionen sprider sig, och hur stor andel av befolkningen kommer att vara livskraftig och redo att engagera sig i strid med fienden?

Uzhe den första dagen fanns det inga tomma platser på sjukhusen. Under karantän slog de flesta områden på den andra dagen. Därefter slog börsen förlorade el och vatten, affärer var tomma, och folk blev fiender. För sådana situationer skapar en speciell uppdelning av människor som ingenjörerna arbetar i en lugn miljö, läkare, poliser, forskare, och så vidare. d. men de är utbildade för att arbeta i extrem fara, och nu måste de kämpa mot viruset, och de krafter som är ansvariga för sitt utseende.

Naskolko framgång är lagarbete beror på spelarna som har beslutat att ladda ner Tom Clancy The Division och är involverade i uppdraget. Det hela börjar på Manhattan, kommer området kommer att öka ytterligare, vara tillgänglig för nya områden. Det kan samlas in för 4 deltagare i gruppen, och systemet kommer att välja en partner, familje egenskaper. Författarna löftet att delta i spelet i form av drone-mate kommer att vara med en speciell mobil applikation via smartphone eller surfplatta. Gaming produkt avsedd för passage av kommandot, även om det inte är uteslutet en enda åtgärd, men i detta fall måste anpassa sig till världen, som påverkas av de andra spelarna.

Pered du öppen värld Tom Clancys Avdelningen på datorn och karaktärerna utan att vara bunden till vissa yrken, klasser eller tävlingar. I början jag öppna alla färdigheter och deras uppgång och utveckling beror på aktiviteten hos spelsekvenser. En fullständig uppsättning av artiklar kommer att vara kända när den efterlängtade frigör leksaker, men nu är det känt att i detta set:

  • Standartnoe upplagan Division;
  • Zolotoe förutom kopior av versioner av spelet, har den här säsongen biljett med ännu okända innehåll, och tillägget av"National Guard",
  • Kollektsionnoe edition Ze Division inkluderar tillägg Hazmat Gear Set, årskort, affisch, häfte med grunderna i spelet, axelväska och arbetstider agent.
  • Naruchnye timmar utför användar interfeys
  • Zaschitnaya maska
  • Kontaktnye lins förbättra perceptionsomgivnings realnosti
  • Mnozhestvo typer oruzhiya
  • Sredstva kommunikatsii

  Predvkushaem och vybiraem

  Na närvarande utvecklare har meddelat egenskaper systemet, som kommer att vara bekväm att spela på datorn, men är öppen för pre-order, vilket gör att Tom Clancy The Division köpoption paket:

 

Spelar också