Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Alternativa namn: Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2. 8 GHz

RAM: 1 GB

Grafikkort: GeForce 6200/Radeon 9500 Pro

Diskutrymme: 6 GB

Tiger Woods PGA TOUR 12 - en populär sport golfsimulator, en person vars titel blev en av de största golfare i vår tid, har blivit på senare år, själva personifikationen av sporten. Det bör noteras att ägarna av persondatorer har redan tråkigt på denna simulator, eftersom företaget är utvecklaren av produkter som produceras i denna serie för konsolplattformar för fyra år. Tiger Woods PGA TOUR golf stora återvänt till den datorplattform.

Two in One

Först snabb undersökning av Tiger Woods '12 var en skapelse av en viss genomsnittlig kombinerar populära online-projekt med samma namn, som lades till ett enda läge för karriärutveckling och singelmatcher. Varje köpare av spelskivan Tiger Woods PGA TOUR 12 kommer automatiskt att få sex månaders abonnemang för att delta i flerspelarstrider och fullständig single-mode, som innehåller flera spellägen. Tiger Woods, spelet dess namn speglar den borgerliga eliten och dyr sport. Allvarlig ekonomisk modell, som har två typer av valutor. Först - spel dollar intjänade i enkel-och flerspelarstrider bara en kolossal skala. Ett problem är att köpa något användbart för onlinestrider kommer att bli svårt för dem och de har vikt endast i enstaka turneringar. För att öka chanserna att vinna tävlingen i multiplayer du behöver andra valutaenheter, speciella glasögon som du kan tjäna i spelet bara på storhelger, men du kan helt enkelt köpas för riktiga pengar. Denna valuta kommer att bli mainstream för alla att konkurrera på lika villkor med alla stam multiplayer servrar och online-turneringar. När du först besöker premien lagra spel, kommer du att inse att även i en virtuell form av sporten är inte billigt.

Spel

Kontoret för spelaren i Tiger Woods 12, och i synnerhet dess effekter är uppdelat i två system. Det första systemet slår Tiger Woods PGA TOUR, trehklikovy swing. Genomförandet sker redan blivit ett klassiskt sätt, där vi kommer att behöva ta ett reglage på en skala som kör runt på sidan av skärmen. Kommer att fånga två gånger, först väljer vi stötkraften, exaktheten i riktningen för den andra valda tidigare. Virtuella golfproffs har ett annat alternativ slår när alla styrspaken kommer att överföras till musen. Din virtuella skyddsling kommer att upprepa alla åtgärder för musen upp och ner rörelse innebär swing och punsch, och en övergång till kommer att ansvara för riktigheten i effekt.

Full Zen

Tiger Woods, leka med hans namn har mycket att göra med det riktiga spelet golf, förutom DC, när de allestädes närvarande media, kommer närvaron av publiken och trycket av fienden vara titeln en allvarlig utmaning även för en erfaren spelare. Men här är det bara inte din varje skott du kommer att spendera ensam, som kommer att koncentrera sig på spelet är inte allt som intresse.

 

Spelar också