Öde Nation

Alternativa namn: Öde Nation

öde Nation nätet & ndash; multiplayer webbaserat strategispel som utspelar sig i realtid. Heller projektet inte kräver investeringar, så du har också möjlighet att tjäna riktiga pengar. Sysslar konstruktion och utveckling av sina egna städer, kommer du att flytta upp den logiska kedjan av åldrar och ndash; från stenåldern till framtiden. Och sammanfattar alla tidigare skede du uppföra ett av de underverk i världen. Det är för att bygga ett mirakel, och du kan få antingen pengar eller in-game valuta. Medan du ange vilka belönar den mest fördelaktiga för dig. Ödet av Nation spelet ger spelare med ett brett handlingsutrymme. Spelet kartans storlek 1000 med 1000 celler gör inte bara att utöka byggnaden, men också för att bedriva spaning över tid att känna alls bekväma. Efter utslagning första gången i den underbara världen, kanske du tror att du är själv här. Men det är nödvändigt att ta den första studien, den hittar en hel del grannar. Och de sätts i relation till dig annorlunda. Någon vänlig, lite fientlig. Så för att kunna nå ut till andra, har du fortfarande mycket till & ndash; och lära sig att ingå avtal, och att reflektera de aggressiva attacker. Framåt! Öde Nation registrering öppen värld full av äventyr!

Systemkrav för spelet är ganska blygsam: en av de moderna webbläsare (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 i vische, Opera i Safari) och utbyggnad av minst 1280x800 display (företrädesvis 1440h960). Dessutom hämtningen ingenting. Du kan besöka webbplatsen när som helst, även från en annan dator, även från en mobiltelefon. Gå med i spelet öde Nation enligt följande:

- ange det namn,

- genomtänkt lösenord,

- enligt en e-postadress,

- förutsatt ytterligare information (valet av spelvärlden, en nybörjare eller en erfaren användare, färgen på flaggan, namnet på staden, ett kodord riktiga namn).

I slutet måste du klicka och laquo; in i spelet och raquo;.

Spelet Fate Nationerna bildades i stil med & laquo; Civilization & raquo;. Redan kan du behärskar de tre AD & ndash; Stenåldern antiken och medeltiden. Skaparna lovar att snart kommer att finnas tillgänglig nästa epok & ndash; modern tid, nutid och framtid. Varje epok har tillsammans med sina speciella egenskaper. Varje gång har sina egna vissa enheter och byggnader som finns. Och, naturligtvis, ju längre du flyttar, desto bättre framtidsutsikter. Till exempel i stenåldern sak så mycket som möjligt att genomföra undersökningar för att hindra konkurrenter att ta över de områden som kommer att vara användbara. Antiken olika administrerings pengar. Nu, det är utan dem omöjliga att innehålla enheter, kommunala byggnader, plus de behöver för att genomföra affärstransaktioner. Ages bär ett glatt budskap som slutligen kan du skapa en nation. Flera spelare kan mötas och fortsätta spela under ett fänrik, styrs av gemensamma mål. En virtuell nya tiden är mycket lik den föreliggande. Sker spioneri, stöld inträffar överallt, atmosfären är förorenad av industriavfall. Men era fabriker, kraftverk arbetar nu intensivt.

Låt oss se vad du behöver för att framgångsrikt spela spelet ödet av nationen. Som redan nämnts, studien har en särskild plats i spelet. Men oroa dig inte om vad som skulle behöva tillbringa sin dyrbara tid. Du anger helt enkelt vad du är intresserad, ge jobbet sina enheter och skicka dem. Det återstår bara att vänta nyheter. Dessutom kommer dina trogna tjänare nytta av det faktum att deras egen burk råna en granne och ta bytet, hitta cell rika resurser. Förresten, de resurser kraftigt öka chanserna för en god utveckling. De är inte en oundgänglig del, men när du stöter på, inte försumma möjligheten att genomföra produktionen vid en given cell bördig. Resurser kan du bygga starkare typer av trupper, & nbsp; och, naturligtvis, bättre anläggningar. Efter att ha byggt en stad, behöver du inte att stanna där. Tvärtom, kommer fler städer vara under din myndighet, desto bättre. Spela öde Nation värt med tanke på att varje handling tar lite tid. Till exempel, för rörelsen av trupper från en cell till en annan krävs under 1-2 min, och uppförandet av byggnaden tar några timmar. Detta system gör att du kan ge vissa problem. Så hitta att riktningen av staden flytta dina trupper, har du tid att förbereda sig för strid, eller vidta åtgärder för att ingå ett icke-angreppspakt.

Det är värt att nämna att förmågan att genomföra byggandet av ett mirakel av ljus och laquo; Megalith & raquo; vyborot behov. Frågar varför du behöver det och har tillräckligt med bekymmer? Tja, om du inte behöver en bonus i form av verkliga, sedan sitta tyst!

Börja Ödet av Nation spela just nu till fullo njuta av alla funktioner i en kvalitetsprodukt: dynamiken i utvecklingen, bra grafik, ljud mekanik, intuitivt gränssnitt, förmågan att använda taktik, lätthet i den meningen att det inte är nödvändigt att ägna mycket tid.

Låt spelet ger dig rent nöje!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar