Den äldste Scrolls 5: Skyrim

Alternativa namn: Den äldste Scrolls 5: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim - dator rollspel med en öppen värld. Spelet Elder Scrolls V: Skyrim fortsättning av tidigare utgivna upplagor av spelserien The Elder Scrolls. Detta är den femte versionen släpptes 2011. Om du känner för en kamp om liv och vill bli en hjälte av staten, då detta spel är för dig.

För en spännande passningar The Elder Scrolls V: Skyrim är lämpligt att följa de tidigare fyra matcher. Eftersom historien är relaterad, är en fortsättning på händelserna. Och fansen kommer att bli mycket lättare att spela. Dessutom, vad skulle vara bättre att känna spelet, rekommenderar vi att börja, sluta läsa denna översyn, sedan se Elder Scrolls V: Skyrim-video. Gå sedan till platsen och kan spela Elder Scrolls V: Skyrim nedladdning.

Åtgärder spelet utspelas i provinsen Skyrim fantastiskt, som ligger på kontinenten Tamriel. I denna fiktiva värld presenteras som företrädare för fauna och vattnet världen, fortfarande verklig. Och här verkar, vid första, som namnlösa huvudpersonen. Men i framtiden, verkar det som du har dödat draken i tidigare spel och du flyttade makten och du är Dragonborn. Och det namn du Dragonborn.

Genom hela spelet, kan du resa fritt över en ganska stor spelvärld att utforska allt runt. Stumble på jobbet och Elder Scrolls V: Skyrim uppdrag som är högpresterande på väg till det huvudsakliga målet.

Ett primärt mål med spelet The Elder Scrolls V: Skyrim - besegra draken Alduin, World Eaters och stoppa utvinning av andra drakar.

I spelet Elder Scrolls V: Skyrim rustningar och vapen tillgänglighet är mycket viktigt. När allt, de onda krafterna är på alerten.

Din nivån stiger bara till att förbättra kunskaper, med ett visst antal av dem. I det här spelet finns det en speciell förmåga - den talang som får att förbättra kompetensen.

I spelet Elder Scrolls V: Skyrim spela försiktigt, eftersom du kan bli sjuk. Och det minskar dina kunskaper. Det finns specifika sjukdomar: lycanthropy, vampyrism, kannibalism. Bestäm att du är sjuk, kan du använda andra. De kommer att fråga dig ledande frågor. Kan botas med hjälp av tempel och statyer eller dryck.

Uppdaterat här och stridssystem. Din karaktär kämpar med två händer. Så effektivt försvara sig.

Game 5 Skyrim Elder Skrols Din karaktär kan starta en från guilden

• Companions,

• Mörka Brödraskapet;

• College of Winterhold;

• Tjuvar;

• Imperial Legion,

• Bard College,

• Blades.

Följeslagare - Mercen, vissa av dem är en varulv.

Dark Brotherhood - allt som återstod av Assassins.

College of Winterhold - en samling av trollkarlar som har den mest kraftfulla magiska krafter.

Tjuvar - företrädare för tjuvar.

Imperial Legion - eller Stormcloaks. Urval av de två sidorna för dig.

Bard College - äventyrlig.

Blades - eller Greybeards. Valet faller då vinna i huvuduppdraget.

Spelet är tillverkat i högkvalitativ grafik, stöd för mystisk stämning, hjälper också i denna musik. Här väntar på din hjälp. Bra spel!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar