Terra Militaris

Alternativa namn: Terra Militaris

& nbsp;

Terra Militaris nätet & ndash; fantastiskt multiplayer spel MMORTS historiska ämnen. Snail Game & ndash; spelutvecklare och ndash; görs till ditt projekt den bästa webbläsaren liknande inneboende razvlekalovki. Alla de kvaliteter som lockar människor på grund av världsmästerverk, organiskt sammanflätade här. Spelvärlden är inte bara ett utvecklings dynamiskt, bokstavligen forsar den oförglömliga händelser. Du behöver bara att välja sin egen väg i utvecklingen och erövra en efter en alla fyra epoker. Börja spela spel online Terra Militaris, kommer du att bygga din egen stad, att leda trupperna som deltar i utvinning av resurser, för att söka en diplomatisk inställning till de omgivande härskare, organisera handelsavtal, att utforska teknik för att utföra de mest spännande uppdrag. Var inte rädd för att utmana irriterande desperata mobs och andra aktörer. Bevisa att du är en formidabel motståndare som inte stannar vid någonting!

För att delta i spännande händelser behöver Terra Militaris registrering. Det tar bara en minut. Dessutom, då du inte behöver vänta på nedladdningsbart spel. Gå med i spelet Terra Militaris & ndash; fyller några områden där att ange följande information: användarnamn, e-postadress, lösenord. Kryssa, att du fortsätter att ta för sin egen och kan alltid komma tillbaka för att fortsätta spelet. Var noga med att jämföra konfigurationen av en PC med minst följande systemkrav listan:

- Windows 2000 / XP,

- en Pentium 3 700MHz,

- Video GeForce 32MB,

- RAM 256 MB,

- hårddisk 100 MB.

De extra problem men ingen är roligt, så se till att justera de önskade inställningarna. Allt detta plus en internetuppkoppling på minst 56k-modem (bättre DSL / kabel) och du kommer att upptäcka den otroligt vacker värld med en svindlande äventyr.

I början, kommer du att möta läraren. Han kommer att berätta hur Terra Militaris spela för att lyckas. Vilken typ av civilisationen att välja ett eget företag, men inte titta på där, så kan ingen ta ifrån en legitim chans att vinna världsherravälde. När staden kommer att utvecklas till en viss nivå, kan du väl inkräkta på andras ägodelar, i syfte att öka inte bara deras territorium, men också för att konsolidera makten.

Online spel Terra Militaris erbjuder att bli en hemvist i ett av de länder som Egypten, Kina, Persien, Rom. Det var där, där du vill vara, kommer du att tilldelas en bit mark. Oroa dig inte, det är nödvändigt att börja med några primitiva stamsamhällen, i framtiden kommer du att kunna bygga en hel del byggnader och se till att släpptes första staden blev så småningom en stor inflytelserik imperium.

När det gäller konstruktionen, det händer på de kartor över två nivåer. Vid första du behövs för att uppföra kontrollanläggningar byggnad, där du kommer att sätta resurser för soldater och arbetare lokaler för utbildning av armén. Dessutom kommer det också att finnas en krog, som behövs för att hyra hjältar och marknaden för handel med grann spelarna. Det andra kortet ges till producerande gruvor, stenbrott, jordbruk och andra användbara faciliteter. Här utvinns resurser, och oh, hur de vill gå vidare!

För varje spelare det börjar bli dags att gå till världskartan och sprida sina vingar. Du väntar på blodiga strider en på en eller i grupp, och sammandrabbningar med NPC uppgörelse med riktiga spelare. Var inte rädd för att gå in i stridsarenan och utmana främmande civilisation, bygga allianser eller tillfälliga sammanslutningar arméer, för att öka möjligheterna till framgång. Inför ta hand om de pålitliga hjältar, modiga krigare ledde en trupp, en anständig klädsel, lämpliga militära utbildningen av varje deltagare. Kom ihåg att målet med befälhavaren inte bara hantera andra människors handlingar, men också att ibland plocka upp ett svärd och rusa in i smeten.

Spelet Terra Militaris varje ansökan insatser belönas av periodisering av erfarenheter. Din berömmelse ökar hela tiden, och så att du flyttar från en tid till en annan. Delta i direkt ansvar och ta questen & nbsp; tronrummet & ndash; & nbsp; bidrar till blödning.

Terra Militaris nätet är utformat för att ge dig njutning! Slösa inte din tid i onödan och se den första hand! Maj lyckan vänder aldrig ifrån dig!

 

Spelar också