Terminator Genisys: Future War

Alternativa namn: Terminator Genesis

Game Terminator Genisys: Framtida krig mot Android tekniskt galenskap.

Med release av den första delen av filmen"Terminator"blev pojkarna bara kär i huvudpersonen, som spelade A. Schwarzenegger. Och den romantiska noten genom historien lämnade inte den kvinnliga publiken likgiltig heller. Eftersom det är ganska naturligt och förväntat utseendet på spel som Terminator Genesys: Future War on Android. Författaren till denna MMO-strategi är företaget Plarium, på grund av vilket det finns ett antal andra populära spel för mobiltelefoner och tabletter. Utgåvan av spelprodukten ägde rum i maj 2017. , och under året har Terminator Genesys: Future War laddat ner mer än en miljon spelare.

I det utspelar händelser som fortsätter temat för filmen"Terminator: Genesis." Konfronteringen av maskiner och människor blossade allvarligt, och slutet på detta krig är inte synligt. Världen förändras, och inte för det bättre, men det finns människor som försöker fixa det. Varje ny deltagare måste göra ett ödesdigert val att ansluta sig till motståndet och förena krafterna hos människor eller hjälpa kärnan och slåss på sidan av robotarna.

Vad är kärnan i spelet?

Tack vare den unika tekniken som implementerats av utvecklare i koden kan du ladda ner Terminator Genesys: Future War på din dator. Detta kommer att möjliggöra, i en mer ambitiös form, att njuta av händelser, vacker grafik, synpunkter och specialeffekter. Andra funktioner inkluderar:

  • Free innehåll med element av shopping för riktiga pengar. Den här funktionen är lätt att stänga av i inställningarna och göra egna framsteg.
  • Du kan kämpa ensam, men det är mycket effektivare om du går med i klanen. Tillsammans kommer du snabbt att uppnå positiva resultat.
  • I PvE-läget, slåss med fienden och fånga sitt territorium och resurser.
  • För varje lyckad operation, få utmärkelser och andra insignier.

Game Terminator Genesys: Future War sätter spelarna i ett tätt ramverk, när du behöver agera snabbt, beslutsamt men medvetet. Maskinerna verkar bara dumma i själva verket de är föremål för en tydlig logik och de är svåra att lura. Precis som mänskligheten förenar de sig i en koalition för att agera i samförstånd med en kraft. Om du bestämmer dig för att spela för dem, måste Skynet hjälpa det artificiella intellektet, återfå sin tidigare storhet och återställa den förstörda centrala kärnan. Om allt går ut, den här gången kommer människor inte att överleva, och deras små styrkor kommer att svepas bort från jordens yta, vilket ger väg till mekanismernas järnvilja.

Terminator Genesys: Future War-spel på Android ger en alternativ historia när spelaren tar motsatt position, vilket leder motståndsgruppen. Bara under ledning av en stark ledare finns det en chans att förhindra de smutsiga planerna för robotar som passerat till ett perfekt nytt utvecklingsstadium. Nu är det inte bara maskiner med den föreskrivna mjukvarukoden, men ett riktigt sinne som kan tänka, fatta beslut självständigt och utvecklas. Han vandrar runt nätet, kan ge och ta order på avstånd, och även byta stålkroppar, vilket är ännu farligare. Den viktigaste uppgiften som spelet Terminator-genesis sätter inför spelarna att fånga Time Machine. Detta är den viktigaste platsen i den centrala delen av alla dimensioner.

En annan bra nyheter för fans av filmversionen i spelvärlden är tillgång till karaktären hos Schwarzenegger, en T-800-robot som kan leda din armé. Hans bild möter också nykomlingar och hjälper dem att anpassa sig, genomföra en guidad rundtur och informera om ledningen, så att träning börjar bli ett spännande äventyr.

 

Spelar också