Secret City

Alternativa namn: Secret City

& nbsp;

Secret City Online & ndash; inhemska webbläsare MMORPG, där fantastiska händelser utvecklas. Projektbolaget Gaijin Entertainment & ndash; Detta multiplayer rollspel skapats baserat på en rad populära böcker Vadim Panov. Öppnar innan användarna storslagna värld fylld spännande äventyr, spännande PvP och PvE strider, fantastiska resa, original uppdrag och andra trevliga överraskningar. Spelet är utvecklat i Moskva. Det är här som det finns en hemlig stad där vända mot varandra Great Houses. I denna stad var de som en gång regerade på jorden. Inte överraskande, makthunger leder dem på en ny plats. Invånarna i den fantastiska land tenderar att besegra sina rivaler och bevisa för det samhälle vi förtjänar att vara härskare. Det är dock inte alla avsedd därför inget slut på den blodiga sammandrabbningar kanten. Efter att ha börjat spela Secret City, måste du kämpa för sin överlevnad och ständigt ta hand om sin utveckling. När allt kommer omkring, bara de starka karaktärer är verklig auktoritet. Var vid gott mod! Alla i dina händer!

Det är nödvändigt att hämta mysterier i staden, för att kunna när som helst kasta sig in i favoritunderhållning. Detta kommer att vara möjligt efter att skapa ett konto. Secret stad registrering & ndash; Det är i själva verket att skapa en unik karaktär. När du har valt anslutning till vissa hus, den önskade kön, specialisering. Dessutom bör fylla i ett formulär med sådana områden: e-postadress, användarnamn, lösenord, upprepa lösenordet. Med en enkel knapptryckning & laquo; Lek & raquo; bekräftade överensstämmelse med reglerna för spelet. Nu kan du ta del i kampen för mästerskapet i en mystisk universum, under förutsättning att det finns en Internet-anslutning och en vanlig webbläsare. Datorn kommer att passa den genomsnittliga konfiguration, eftersom systemkraven ganska hög.

innan ett val, är det nödvändigt att bekanta sig med invånarna i den virtuella rymden. Det Nav, Chud, Lyud och Chel. Du kan spela mysterier i staden som en del av någon typ av vending.

- Nava (& laquo; kritoviki & raquo;) kunna träffa dubbel kraft. Deras härskare, Prince har lärt sina underlydande på beställning. I detta avseende, Nava ganska noggrann. Förresten, är deras liv väldigt mycket uppskattat. Murder Nava ingen kan komma undan med.

- Chudy (& laquo; tankar & raquo;) & ndash; Det är sant riddare. Detta är tydligt i kläder, uppförande, karaktär. Hans ledare väljs på livstid från de högre trollkarlar Order. Det var han som stormästare.

- Lyud (& laquo; uvorotchiki & raquo;) & ndash; uvorotlivye varelser, vilket är mycket svårt att få till skada. De matriarchy råder. Män är mer bort från politiska frågor.

- Chela (& laquo; brännboll och raquo;) får ingå i någon ras klan. Det vasaller Green House köpkraft av brunnen av Rains. Aktivera dessa mänskliga magiker är avundsjuka på många.

Observera att vem du än är, måste utveckla samma egenskaper som utrustade med alla de stora palats. Spela spelet Secret staden har, pumpa hälsa, styrka, ilska, smidighet, uthållighet, skicklighet. Det finns också gratis poäng och ära poäng. Sammanfattningsvis utförandet av alla de egenskaper som du ser, söker en plats i rankingen. Den högre prestanda & ndash; ju närmare du är toppen!

Så du kan köpa allt du behöver, det finns en butik. Secret City spel erbjuder ett brett utbud av olika saker. Till exempel, förbrukningsartiklar, grejer för utrustning, vapen, gåvor och smycken. En separat kategori är den mat som behövs för att upprätthålla vitalitet och förlorade hälsa.

Som striderna i spelet ges en fast plats, ger systemet för flera typer av PvP strider. Denna duell Group, kaotiska strider och fight club. Delta i strid kan du inte bara med andra spelare. Du måste jaga monster som inte är mindre farliga motståndare. Men handlingen i spelet handlar inte bara den blodiga uppgörelse. Uppdrag olika ämnen kommer inte låta dig bli uttråkad i en minut!

Det är värt att nämna att för att underlätta rörligheten i spelet har en detaljerad karta. Tänk på att accelerationen av rörelsen från en plats till en annan, rekommenderar användningen av gåvor från samma butik Secret City Online spel. Ägare av premiumkonton har samma möjligheter, plus några andra fördelar.

Skynda dig att kasta sig in i en värld av otroliga evenemang! Var noga med spelet vinner du över från den första minuten! Lycka till!

 

Spelar också