Tankar Ground War

Alternativa namn: Tankar Ground War

Spelet Tanks Ground War & ndash; & nbsp; gratis multiplayer webbaserat strategi krig tema, de händelser som utvecklas i en realistisk tredimensionell spelvärlden. Designer & ndash; Kinesiskt företag Changyou fungerar utgivaren & ndash; Mail. ru Group. Produkten bygger på en modern motor Unity, det låter ganska lovande. Du transporteras till slagfälten, och hantera de olika modellerna av tankar, kommer att delta i aktiva fientligheter. Den är full av dynamisk konkurrens mellan aktörerna måste tilltala både nybörjare och de i virtuella rymden har försökt allt möjligt. För att vinna ett mästerskap i frenesi, kan du använda kraftfulla krigsmaskiner och en arsenal av olika vapen. Det är trevligt att all utrustning verkligen skapas i detalj, och behovet av att förbättra de tankar som kommer att vara till ditt förfogande, vilket gör spelet ännu mer spännande. När du visas på slagfältet, inte bara tanklöst skjuta vapen, och tänka igenom varje steg, som utförs listiga manövrer och välja de mest effektiva taktik. Den sociala interaktionen ger Ground War: Tankar på nätet speciell charm. När allt kommer omkring, arbeta med andra människor att uppnå sina mål och ndash; är en konst och du kan lära dig denna rätt här och nu, i den virtuella utrymmen i Tankar post ru. Gå & ndash; och all din fritid kommer att fyllas med spänning!

behöver ladda ner en massiv spelklienten är frånvarande. Dörren till den fantastiska världen kommer att öppna Ground War: Tankar registrering. Projektet laddas in Odnoklassniki, & nbsp; Vkontakte i Facebook och & nbsp; Twitter . Om du inte har ett konto hos en av dessa sociala nätverk, är det lätt att fixa. Registreringen innebär att införandet av en sådan viktig information som användarnamn, e-postadress och lösenord. Gör detta endast en gång, bara för att om och om igen för att njuta av ett populärt tidsfördriv.

Ground War: Tankar & nbsp; play kan vara vem som helst. Huvuddatorn för att matcha denna minimisystemkraven: operativsystem Windows XP SP2 / Server 2003 SP1 / Vista / 7/8 eller Samma Linux , mac ; CPU Pentium 4, stöden SSE 2; 200 MB ledigt hårddiskutrymme och 512 MB RAM-minne. Efter slutet av PTA skaparna lovar att tillkännage mer detaljerad lista över systemkraven. Men rädslan för att de kommer att vara för högt, inte värt det.

I själva verket, spelet Ground War: är Tanks en lång känd rival World of Tanks. Mellan dessa spel har en hel del gemensamt. Ändå kan projektet inte kallas mindless plagiat, eftersom den delar många funktioner som kan vara intresserad av en Internet-publik nyckfull. Fylld med hård strid med stridsvagnar åtgärden inte tillåta användare att missa en minut! Jag ser fram emot att höja adrenalin PvP-strider, liksom många spännande PvE-uppdrag (lägg efter PTA). De massiva strider kan samtidigt ta del cirka 30 spelare. Det är värt att nämna att utvecklarna lovar att snart ger möjlighet att skapa hela klaner.

Play Ground War: Tankar du kommer, kör ljus, tunga, medel stridsvagnar och självgående kanoner och SPU. Med tiden till ditt förfogande är en flotta av stridsfordon. För att använda dem effektivt du behöver veta inte bara från A till Ö entreprenadmaskiner (kanontornet, kropp, chassi, motor, radio, etc.), men också att kunna pumpa de viktigaste parametrarna, som inkluderar styrka, pansar bostäder, lastkapacitet, motoreffekt maximal hastighet, skal skada, noggrannhet, räckvidd, granskning och radio och så vidare. d. Obevekligt Förbättra sovjetisk pansar och vinna i oändliga blodiga strider, kommer att kunna känna sig som en riktig hjälte i Stora fosterländska kriget!

& nbsp;

Tanks Ground War & ndash; Det är en möjlighet att uppleva de storslagna historiska händelser, för att uppleva de känslor som var så bekanta för våra förfäder. Tja, var är du, modiga hjärtan? Missa inte chansen att lysa upp fritid ockupationen så intressant! & Nbsp;

 

Spelar också