Taern

Alternativa namn: Taern

Taern spel är spännande dataspel som är full av olika uppdrag. Detta spel anses vara dynamisk, multiplayer spel, som utvecklades i genren RPG.

Spelet Taern online kommer du att träffa detta taktiska stridssystem.

Spelet Pride Taerna registrering är endast tillgänglig för användare som har en fullständig arton år. Du kommer att kunna registrera sig i spelet Pride Taerna om skriv:

  1. Hans e-postadressen.
  2. Dess unika lösenord.
  3. Dagen för hans födelse.

& nbsp;

I spelet kan du spela Taern valda klassen. Med några av dem hittar du i den här rapporten:

  1. bågskyttar & ndash; en klass som är i stånd att attackera med lång räckvidd. Det kan gälla en tung fysisk skada. Även denna klass har & nbsp; en enorm vitalitet.
  2. Shaman. Trä & ndash; de använder den svaga människor för egen vinning. Denna klass reser runt om i världen. Denna Shaman beräknar dina fiender på långa avstånd.
  3. Barbarian & ndash; är en klass som har en stark attack. Han är mycket stark på nära håll. Han var på styrkan av alla andra klasser är sämre.

& nbsp;

Game Pride Taerna okuёt dig till den pittoreska världen med enorma täta skogar och pittoreska sjöar.

The Pride Taerna spelet du kommer att vara på sidan av en av Empires: klockspel eller Taera.

Chimes Empire attacke Empire Taera. De brände hembygds, rånade och nådde huvudstaden i den kungliga fästningen Korelamon.

Taernskaya armé beslutat att konfrontera fiender med stolthet och leds av kung Kandel kom till strid. Tyvärr, de förlorade, och kung Kandel föll i strid.

Nu ingenting kan stoppa den grymma Empire Chimes. Runt elden började brinna. Nästan alla dödades och de som överlevde tänkte hur man fly, snarare än att fortsätta striden. Från den stunden började stora flykten till havet.

För att spela spelet du kommer Taerna Pride, som börjar med resterna av deras anhöriga. Du måste vandra under en lång tid, men du får in till stan, där du kan hitta tak över huvudet. Men du slappna av det och inte kunna. Du kommer att behöva vänta på det nya slaget.

Spelet Pride Taerna nätet måste du först välja ett tecken. När du väljer en karaktär, kommer du att drabbas av samma timme på kriget. & Nbsp;

Du måste spara förgås nu ett land som en gång var en blomstrande vacker natur.

Du väntar på en spännande tur-baserade strider. Du kan slåss helt ensam, med de mest lojala assistent, eller en stor grupp desperata soldater.

Du möter en fascinerande historia, och perfekt målade landskap som skiljer detta spel från andra.

Den mest intressanta och spännande sak är att dina karaktärer inte helt enkelt att genomföra åtgärder som har utformats av utvecklare. Du lever det här livet med alla tecken. Du har ett val i spelet: att vara skurken-thug och omedelbart nå alla dina mål, eller följa den väg av den ädla riddare.

Game Pride Taerna Online vann en stor framgång tack vare sin gameplay, tecken och andra funktioner!

 

Spelar också