Svärd & potions 2

Alternativa namn: Svärd & potions 2

Game Swords & amp; Potions 2 är en förlängning av sin prisbelönta föregångare. Projektet har också vacker grafik och utmärkt spel. Detta spel & ndash; vad du behöver för att klara vinterkvällen. Precis vad du söker, är det inte? Du har ingen tid att bli uttråkad, eftersom nu måste du ständigt övervaka utvecklingen av angelägenheter i hans butik.

Ja, det vill säga Swords & amp; Potions 2 Online kommer att hjälpa dig att bli ägare till en liten butik. Din huvudsakliga uppgift är att du kommer att behöva ständigt sträva efter att utföra under spelets & ndash; fylla på sortimentet med nya produkter, sälja fler produkter till kunder, för att kunna få tillgång till nya hemliga recept. Tja, och, naturligtvis, måste du göra din butik ger dig en vinst. Utrusta och förbättra sin affär, skicka resenärer att utföra nya uppgifter och uppdrag att göra det möjligt för dem att förbättra deras nivå, vilket gör att du kan öka kostnaderna för sålda i butiken varor.

Detta spel & ndash; typiska online-projekt, så som redan har blivit en god tradition i Swords & amp; potions 2 registret kommer att behövas för att starta spelet processen. Du bör inte blanda ihop det faktum att nu i förvaltningen av spelet är inte ett ord på ryska. I slutändan är så enkelt och prisvärt att du inte kommer att bli svårt att sköta sina grundläggande funktioner och affär med hur man korrekt fyll i registreringsformuläret projektets utformning.

​​ 1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; För att registreringsprocessen kan börja måste du fylla i ett formulär till vänster på huvudskärmen i projektet.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Fyll i alla fält i ordning, att hålla tips systemet. När allt är ifyllt, klicka på länken & laquo; Logga till spelar upp nu & raquo;, sedan du kan starta i Swords & amp; potions 2 spela .

Förslaget alla köpare som kommer att besöka din butik, delas upp i flera klasser, beroende på deras behov. Förbered dig på att vara att kunderna kommer att bli många, och alla deras krav måste vara uppfyllda. Liksom alla butikskunder, kommer de att förhandla och be er att få ner priset & ndash; Det är där du kommer att kunna öva sina sociala färdigheter.

Play Game Swords & amp; Potions 2 är också intressant eftersom du nu kommer att kunna anställa arbetstagare. Detta kommer att hjälpa dig att bättre betjäna kunder och bidra till utvecklingen av staden. Tja, och, naturligtvis, du kan känna sig som en riktig chef. Det är frestande ljud!

Du kan köra guiden följande:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Den Enchantress, som är bekanta svartkonster.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; smed.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Bowyer.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Juvelerare.

Som i livet, i spelet du behöver för att följa vissa grundläggande regler. Om exempelvis köparen kräver det omöjliga, är det bättre svara honom ett misslyckande. Stannar inte där och utvecklas.

& nbsp;

Det här spelet kommer att hjälpa dig att utveckla ledarna har den kompetens, och framför allt göra det Swords & amp; potions 2 fritt !

 

Spelar också