Sword Coast Legends

Alternativa namn: Sword Coast Legends

Game Sword Coast Legends: i en värld av fantasi.

Vem vägrar fantasy rollspel, ljust och levande? Fans har väntat på riktningen av utseendet på något nytt, och spelet Sword Coast Legends var en fläkt av källvatten i öknen.

Som 19

. 10. 2015 leksak studio n -Space kom ut för Windows, Linux och Macintosh och 2016 Digital Extremes utgivare lovar att släppa den för PlayStation 4 och en Xbox, kan fans redan ladda ner Sword Coast Legends att börja din resa.

Spelet har en hel del att göra med spelprojekt i samma riktning, men det är originellt och karakteristiska särskilt urskiljas:

 

 

Nachalo episk berättelse.

 • Odinochnaya kampaniya
 • Uvlekayuschy syuzhet
 • Takticheskie boi
 • Aktivnaya pauza
 • 6 klasser personazhey
 • 5 tävlingar på vybor
 • Dungeon Master-läge läge, bidrar till att skapa sina egna äventyr, och sedan erbjuda dem druzyam
 • I en värld av magi är unika lagar, och en person inte förstår dem, inte förklara, men du kan bara acceptera. Hur länge jag har vandrat banor, och varför inte den kortaste vägen i Faerûn – ingen kommer att svara, men bara rycka på axlarna, säger de, så det borde vara.

  Men här är du, just beslutat att ladda ner Sword Coast Legends, och det är dags att bekanta sig med lokalbefolkningen, bland annat bristen på nomader, jordbrukare, små och grymma barbarstammar. Ovanför dem är religiösa kulter och olika skrån, som leds av förmögna regeringstjänstemän.

  Staden har sex klasser, och 5 gånger, alltid redo att gå till nya bedrifter. Huvudpersonen är en guild av legosoldater, som grundades för så länge sedan att även de äldste inte minns tiden. Tid orsakade också förstörelse och guilden verkar inte lika kraftfullt som i gamla dagar, men fortfarande tillsammans med husvagnar, bort från giriga banditer.

  En dag under en av hjältens resa och hans vänner drömmer om en konstig dröm där de lovar att demoner förstörelse. När de vaknar, som en dröm förvandlas till verklighet i deras husvagn – attackerande fiender med bra utrustning och organisation. Krafterna var lika, och många av dina avlivas på platsen. Guild brände också till marken, och du försöker förstå vad som händer.

  Striderna blir en naturlig åtgärd, genomträngande hela spelet, och eftersom de inte kan undvikas för att bättre samordna åtgärderna för hans parti, när som helst, kan du använda paustiden.

  Under Sword Coast Legends på datorn, kan du välja en hjälte, men han kort ifred – honom gå vapenbröder. Du har också att utrusta dem att höja nivån på talang och välj nästa kampanj i den mest förtjänta. Ditt företag är avsett att gå igenom ett antal vägar, utför uppdrag, delta i slagsmål, engagera, ta uppdrag, söka och utforska gravar, katakomberna, ruiner, fängelsehålor och labyrinter. Resor Faerûn och kommunikation med kust folk Luskan kommer känd för sina seder och brottsliga ockupationen av smuggling vara mycket informativ.

  Spelare väljer hur man bäst att fortsätta – vilken väg att komma in i en låst stad att arbeta med den personen eller inte. Bland de många intressanta uppdrag också – att väcka den sovande skönheten, att genomföra en utredning eller att stjäla från tramp trä stubbe.

  System minimikrav

  • OS: Windows 08/07 (8. 1) / 10 (64 - bitars)
  • Processor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+
  • OP 4 Gb
  • Mesto på skivan 11. 5 GB
  • Grafikkort: Nvidia GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4850 eller bättre (DirectX 11)
  • Zvukovaya Kort: Kompatibel med DirectX
 

Spelar också