Supremacy 1914

Alternativa namn: Supremacy 1914

Game Supremacy 1914 är ett gratis webbläsarspel där spelarna blir chefer för mäktiga nationer i Europa på ett farligt sekelskiftet. Deras utmaning är att bli den obestridda ledaren i hög kvalitet suveräna kontinenten genom diplomati eller helt enkelt brute force av hans härliga armé Supremacy 1914 på nätet. Skapa kraftfulla allianser, bygga din ekonomi, och förbereda landet för krig. Led dina män i strid och bli härskare över Europa Supremacy 1914 på nätet .

Före pjäsen Supremacy 1914, se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Supremacy 1914 registreringen tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; spela gratis & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange användarnamn;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ett säkert lösenord, och upprepa det;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange en giltig e-post;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Skriv ditt födelsedatum,

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj & laquo; Registrera dig & raquo;.

Du kommer att spela spelet Supremacy 1914 och utveckla taktik och strategi att flytta trupper. Spelare måste vara mycket försiktig, eftersom ett krig inte alltid kan förklaras; plötsliga attacker är ganska vanligt.

Varaktigheten av en omgång av Supremacy 1914 linje varierar från fyra till åtta veckor. Du spelar på en karta där enheter röra sig kontinuerligt, liksom i de flesta webbläsarspel. Spel Supremacy 1914 ger dig 30 länder och intelligenta datorstyrda motståndare, en omfattande modernisering av provinsen, handelsresurser och diplomati! Enheter Supremacy 1914 rör på nätet i realtid på den historiska kartan.

Spelet Supremacy 1914 på nätet Det finns inget ljud, men möjligen med ytterligare last spelare att ladda ner några musikfiler . Detta kommer att bidra till att öka intresset för spelet, när du är i Supremacy 1914 att spela.

I allmänhet Supremacy 1914 rad har tre olika kategorier av resurser som är nödvändiga för överlevnaden av Europas folk: Mat, byggmaterial och energi. Lyckligtvis är alla dessa resurser finns tillgängliga på europeisk mark. I början av din tid som guvernör i landet, kommer dina ägodelar bestå av 12 provinser. Varje provins & nbsp; Supremacy 1914 på nätet har fokus på en resurs, som produceras i stora mängder för att delas över hela landet.

Spel Supremacy 1914 har också fabriker. Om provinsen uppgraderades med fabriksarbetare, kan han producera avancerad vapenteknologi, beroende på graden av renoveringsarbeten. De tillåter dig att använda mer avancerade strategier och är avgörande för den fortsatta spelets gång. Produktionen i spelet Supremacy i 1914 beror på växten, den tid som krävs för att nå en viss nivå av anläggningen.

Gränssnitt & nbsp; Supremacy 1914 på nätet är inte perfekt, men vissa brister kan tas bort, är det nog att ha lite tålamod och viljan att spela spelet Supremacy 1914.

Allt utvecklingen av ditt spel & nbsp; Supremacy på nätet 1914 beräknas rating punkter som bidrar till din karaktär. Det finns ett antal leden du tjänar i vägen, och dessa kvaliteter används för att särskilja dig från andra spelare, är en symbol för din kompetens och erfarenhet i spelet Supremacy 1914 , [ 3] på nätet .

 

Spelar också