Lider

Alternativa namn: Lider

Game Lidande en massa oväsen gjordes långt före sin officiella födelse. Dessutom har utvecklarna även låtit sig bygga sin egen avkomma till rang av de mest ovanliga spel i framtiden. Tyvärr kunde högströms remmar inte nås. Spelet visade sig naturligtvis inte ny "trendsättare" i spel teknikområdet, men kvaliteten och intressant - det faktum.

Före i The Suffering väntar tjugo långa nivåer. Särskilt uppmärksam spelarna efter några timmars spel kommer att märka att attacker monster (ja, naturligtvis, i ett spel som heter Lidande möter monster, som kunde tvivla på det) kan man se en tydlig mönster. Vad? Låt det bli vår lilla hemlighet, och vi vill inte zaspoylerim diagram, och du kommer att ha en chans att testa sig på vården. Monsters - förkroppsligandet av allt det värsta och det är läskigt bekräftar något fäste för presentation The Suffering video trailer. I själva verket finns det något att se. Clever artificiell intelligens genomförts i projektet, vilket gör spelet mycket dynamisk och atypiska. Spelare kommer poraskinut hjärnor under genomförandet av flera uppdrag och uppdrag.

In The Suffering måste du spela med ganska enkla vapen arsenal. Dock kommer kompetent strategi perfekt klara av fienden, även med dessa vapen, som har föreslagits av utvecklare. Lyft slöja av mystik, kommer att säga att skaparna av projektet utvecklades för gamers flera stora ändelser. Allt beror på hur man beter sig i huvudpersonen Tork. Offra och hänsynslös konspiration galning väntar helt olika slut. Och samma spelare som hela gameplay föredrog att ta form monster kommer att se ganska ovanligt finalen.

Till spelet igång och du kommer att behöva för-Lidande nedladdning. Visst, du är en gamer med en stor erfarenhet och du måste acceptera det finns flera lämpliga torrent trackers, som innehåller de bästa spelen i vår tid. Att gå in i spelet, kommer du att bevittna awesome grafik och bra ljud. Och sedan under spelets gång inför intressanta effekter. Animationer monster som presenteras i The Suffering dator och säger ingenting - det var en succé.

Separat, några ord, jag skulle säga om att hantera. Utvecklarna har gjort allt för att spelarna känner sig bekväm, så varje spelare kan välja stilen på själva spelet till godo. Kan förvaras är i något skede av spelet, problemet är de flesta medlemmar i skräckgenren plågar många spelare, men i The Suffering det var löst en gång för alla.

För varje korsas uppdrag kan du få extra bonus. Och se vad som händer runt i detalj för att hjälpa händig cam. Totalt har projektet visat sig vara mycket värdig, skulle rekommendera den till dig och dina vänner - att spela tillsammans en mycket roligare.

 

Spelar också