Sudden Attack

Alternativa namn: Sudden Attack

Spelet Sudden Attack & ndash; är ett multiplayer shooter från 1: a person. Sudden Attack Online är ett gratis massiv spel, men också har du chansen att köpa bonusar för riktiga pengar.

I Sudden Attack registreringen presenteras på ett främmande språk som engelska. Registrera dig online spel som du kan på detta sätt:

1. Hitta den officiella webbplatsen för spelet.

2. Hemsidan ligger i en stor cirkel inskrift & laquo; Play & raquo; . Klicka på den.

Du kommer att se ett fönster där det kommer att skrivas att du inte har ditt konto - sin sida på webbplatsen och du måste registrera. Fyll i de fält som kommer att erbjudas.

3. Ange din brevlåda.

4. Upprepa en gång din brevlåda.

5. Välj sedan via fästing som du håller med alla användaravtalet och reglerna för webbplatsen.

6. Därefter klickar du på & laquo; Skapa ditt konto & raquo; .

Från denna punkt på, kan du betrakta dig själv en person
Sudden Attack Online.

Spelet Plötslig attack kräver att din dator har följande kapacitet:

& nbsp; & nbsp; & nbsp; Processor: Pentium 4, 2. 0 Hz.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; RAM (RAM ) : 512 MB.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; VRAM (grafikminne): 64 MB.

Spela Sudden Attack du 10 spellägen:

1. Death. I det här läget är vinnaren laget som först måste plocka upp punkter för mord. Om emellertid för närvarande ingen av lagen inte vinner rätt mängd poäng, vinnaren är, som för närvarande är flest poäng.

2. Destruction. Ett lag utfärdat en bomb, som bör placeras på rätt plats och explodera. Det andra laget måste sluta göra det. I det här läget finns det två platser där du kan installera bomben.

3. kontrollen. De två lagen måste ta ett objekt och kontrollera tiden, vilket indikeras på timern. Vinnaren är det lag som kontrollerade längsta föremålet eller döda fienden laget.

4. Capture-Moving. Ett lag måste fånga de önskade objekt och flytta dem till ett annat område. Syftet med det andra kommando för att stoppa dem. Målet i detta uppdrag anses att lyckas om båda dokument har flyttats till ett annat område, eller en dödades och den andra flyttas.

5. Särskilda evenemang. I detta läge, spelare kan bara använda en viss typ av vapen. Vinnaren är det lag som gör flest poäng för engagerade mord.

6. sabotage. De två lagen har att förstöra fiendens bas och fånga neutral bomb.

7. Flight. Ett lag måste försvara sig mot de andra med hjälp av knivar. Laget som attackerar vapen & ndash; Denna granat.

8. Head Jakt. Det här läget liknar den första, men i detta fall du behöver för att skjuta en fiende i huvudet annars bollarna kommer inte läsas ut.

9. Den stora huvud. Det här läget är också liknande det första, bara i mordet på sin motståndares huvud är större och den som sköt mindre.

10. Den vampyr. I detta fall, alla spelare välja en, och det kommer att bli en vampyr. Hans uppgift är att förstöra de andra spelarna, jagade honom. Uppgiften liknar jägarna, de vill förstöra vampyr.

I Sudden Attack spelar du med stor glädje, som avses lägen är gjorda för att passa alla smaker!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Spelar också