Strong Kungadömen

Alternativa namn: Strong Kungadömen

och gras & nbsp; Stronghold Kingdoms & nbsp; - spelföretag Firefly Studios & ndash; Utvecklare av den berömda raden av spel Stronghold . Efter att ha tillbringat en enorm mängd arbete, har utvecklarna skapat ett riktigt givande spel, vilket kommer att utvärderas som ett fan av tidigare versioner, och bara fans av bra multiplayerspel.

och även spela spelet online & nbsp; Stronghold Kingdoms kan vara om din dator uppfyller kraven. Och gras Strong kungadömena online har sådana krav:

- Operativsystem: XP / Vista / Seven ,

- Processor: 1 GHz eller högre,

- Minne: 512 MB för XP, minst 1 GB för Vista / Seven ,

- Grafikkort kompatibelt med DirectX 9,

- 150 MB ledigt hårddiskutrymme;

- Anslutning till & nbsp; Nätet.

Nästa nödvändigt steg är registrering i spelet & nbsp; Stronghold Kingdoms, , som är gjord så enkel och tydlig, så ta några minuter. P EGISTRERING & nbsp; Stronghold Kingdoms innebär följande poster i den speciella formen på webbplatsen för spelet:

- e-postadress,

- lösenord.

Stronghold Kingdoms Online-registrering slutar att hämta och installera spelet klienten. Efter installationen kan du gå direkt till spelet.

Stronghold Kingdoms online-spel, som har tagit en hel del från sina föregångare, men det finns en betydande förändring delar. För det första har förändringarna varit & nbsp; handelsområdet spel som nu har blivit mycket mer realistisk. Således, i olika transaktioner, är resultatet inte syns omedelbart, men efter en viss tid, eftersom dess genomförande. Handels- och dela resurser kan nu endast med huvudstaden. Fortsätter att vara den ekonomiska modell & ndash; att skaffa nödvändiga för att växtträdgårdar, bygga gårdar och andra anläggningar som är i produktion uchuvstvuyut bestämmelser. Efter produktion, alla bestämmelser som finns lagrade i en lada och trä, sten och andra resurser är i lager.

Strongdoms & nbsp; att spela kan titta på tre kort: en global, karta och en karta över byn slottet.

och grata i spelet & nbsp; Stronghold Kingdoms Online med den globala kartan är nödvändigt när det finns ett behov av att vidta några quest eller visa ett antal bosättningar, byar, fiende eller allierade styrkorna.

Kartan över byn du kan se & nbsp; alla sina byggnader, titta på processen för & nbsp; livet i byn. & Nbsp;

Karta över slottet kan du titta på att stärka den del, men inte föreskriver medverkan av en spelare i en händelse. Du kan till exempel se ut som ett slott som försöker fånga fiendens trupper, och vid behov, & nbsp; ändra & nbsp; taktik och Hållning försvarare.

Alla strukturer byggs olika tid & ndash; från minuter till timmar. Obs! Windows forskning kan bidra till att öka hastigheten på konstruktion, men detta kräver erfarenhet, där spelaren får på högre nivåer, eller investera riktiga pengar i spelet.

Spelet finns sex typer av enheter: Kapita n s , bönderna, spjutbärare, bågskyttar, & nbsp; svärdsmän och slangbågar. För närmare samarbete kan gå med i någon fraktion. Det maximala antalet spelare i guild är begränsad till 40, och kommunikationen sker antingen genom ett särskilt forum, eller genom att använda den inbyggda chatten.

och grata i & nbsp; Stronghold Kingdoms & nbsp; kommer att vara särskilt intressant för fans av de tidigare delarna av den legendariska spelet, men inte bara dem ensamma spelet kommer att bli intressant. & Nbsp; älskare av bra spel kommer att uppskatta det nya spelet samt att få en hel del förbättringar och uppdateringar nådde spelet en ny nivå. Väl utformade grafik i spelet & nbsp; Det gör att du kan njuta av den medeltida strider med slående detalj. & Nbsp;

 

Spelar också