Strategoria

Alternativa namn: Strategoriya

Strategoria spel anses vara en av de bästa strategierna, som lanserades på nätet under 2013. Spelet skapare har lovat att föra genren till en helt ny nivå av utveckling. Således, i det nya spelet, är som genomfört element som är unika för strategisk genre av spel som med fördel kombineras med inslag av ekonomiska simuleringar. På grund av vissa strukturella egenskaper i spelet kan verkligen betraktas som en unik representant i sitt slag. Du hade aldrig möta något liknande. Att öppna dörrarna till medeltiden för spelare från hela världen för en tid sedan, har Strategoria nätet redan noterats, vann första plats bland alla andra webbläsarspel.

Detta spel har så många fördelar som du kan prata om dem lång och omständlig. Mycket lättare att själv registrera i spelet och uppleva själv, vad som står på spel. Spelet är satt i medeltiden. Spelaren kommer inte bara försöka hålla intakt sin egendom, men också regelbundet utföra förödande räder på den mark av grannarna. Du måste lära dig att hålla en balans mellan ekonomiska och militära sidan av spelet, i själva verket erkände Bobble kan leda till en systemkrasch.

Som nämnts ovan, första bekantskap med spelet Strategoria förblir också obligatoriskt registreringsprocessen.

1. På vänster sida på huvudsidan av spelet kommer du att se ett formulär för att tillåta registrerade användare.

2. Systemet gör det möjligt för godkännande och genomförande med hjälp av kontot till Facebook.

3. Om du registrerar dig via sociala nätverk som du inte vill, måste du fylla i ett registreringsformulär som gör att du kan beta testa spelet.

4. Klicka på "Registrera" knappen under formuläret för att logga in.

5. Innan du öppnar den form i vilken fältet heter "E-post", måste du ange (som ni kanske har kunnat gissa) adressen till din e-postlåda.

6. System för att tro på renheten i dina avsikter, men du kan prova att spela spelet Strategoria, måste du komma överens med villkoren i detta avtal. Vad kan göras genom att ställa linjen.

7. Klicka på "Registrera" och sedan din e-post kommer att få ett brev med en länk för att aktivera ditt konto.

8. Klicka på länken och fyll i registreringsprocessen.

Invent inloggning och skynda snarare Strategoria play. För det här spelet kommer du inte behöver ladda ner ytterligare filer, kan du direkt efter registrering att spela i din favorit webbläsare. Ett viktigt faktum är det faktum att spelet är helt fri Strategoriya. Du behöver inte spendera pengar för att köpa powerups och vinna erkännande kommer bara genom sin intelligens och taktiskt tänkande. Strategoriya så nära som möjligt till alla verkligheten i världen vid den tiden. Detta är inte ett spel, det är det liv du kan leva intressant och spännande. Skynda dig att gå med och hjälpa till i genomförandet av kuppen i spelvärlden!

 

Spelar också