Steel Legions

Alternativa namn: Steel Legions

& nbsp;

Steel Legions online spel & ndash; fantastisk thriller nätverk, som perfekt matchar Team Battle med individuella strategier för enskilda spelare. Den dynamiska multiplayer shooter fängslar dig från de allra första minuterna. Du kommer att lära dig att hantera de enorma futuristiska bilar, uppgradera dem, att tänka på taktiska drag för att vinna laget hatade fiender. Samordnade åtgärder med fraktion ger självförtroende och en känsla av att du säkert kommer att poderzhat pålitliga bundsförvanter, det ger spänning. Utvinning av värdefulla resurser, och erövringen av områden & ndash; ett bra incitament för att ge allt det bästa till fullo på slagfältet. Händelser Steel Legions nätet utvecklas till en alternativ verklighet. Genom att välja den part för vilken kommer att kämpa till döden, du göra val om deras sätt att leva i denna färgstarka och samtidigt grym värld.

Det är möjligt att spela Steel Legions utan att installera en klient. Men om du vill kan du ladda ner en liten klient storlek. Systemkrav för spelet olika blygsamhet. De viktigaste parametrarna för & ndash; operativsystem Windows, processor Pentium , en modern webbläsare och en internetanslutning. Du kommer också att behöva kontrollera spelet Steel Legions och som öppnar dörren till uncharted universum där intensiv raseri blodiga händelser. Konto skapas på följande sätt: ange användarnamn, lösenord genomtänkt, enligt e-postadress och födelsedatum. Då måste man sätta en check som du godkänner villkoren i Privacy nominerade projekt och stål Legions registreringen är klar.

Som redan nämnts, att spela Steel Legions, måste välja riktning. Stållegion, Pandora Rebeller, Golden territorierna och Tundran Warriors postoyannokonfliktuyutdrugsdrugom . Empire ligger i Phoenix kalla högländerna. Invånarna i denna fraktion föredrar ett rationellt sätt att leva, eftersom de är ganska bortskämda. Och de brukade gå vidare till planera någon händelse. Rebel Pandoras öde inte heller skämma bort dig. De bor i öknen där det inte finns någon möjlighet alls att utvinna naturresurser. Men företrädare för fraktionerna vinna tillbaka dem från sina konkurrenter, och därmed kan hålla sig flytande. Helt olika saker i Golden territorierna. Det finns bara rikligt, men invånarna behöver aldrig veta. Detta liv har gjort dem lite lat och obeslutsamma när det gäller allvarliga militära frågor. Slösaktig liv de vill, och vad man ska ändra något när rikedom själv flyter upp. Warriors of Nature & ndash; den allvarligaste fraktion. Sådana ogynnsamma förhållanden har gjort det liv. Barn av naturen har lärt sig att anpassa sig till olika förhållanden, därför är inte rädda för några svårigheter. Dessutom, de bara älskar sitt hemland, och alla är redo att bryta på plats, som skulle våga att inkräkta på deras egendom.

Spelets handlingen bygger på militära operationer, fred du bara kan drömma om. Dina potentiella fiender är andra fraktion spelare. Kom ihåg att mer mark otvoyuete & ndash; de mer inflytelserika kommer att vara din fraktion i den stora virtuella universum. Måste också slåss mot plundrare som & nbsp; och strävar efter att ta bort din egendom. Det är möjligt att ta stöld av resurser. Bry dig inte, det är inte riktigt rättvist sätt att få tag på nödvändiga medel. När allt kommer detta krig passar alla medel, så länge du har nått målet. Kom ihåg att rikedom gör det möjligt att förbättra tekniken, som är i din ägo. En kraftfull teknik & ndash; nyckeln till framgång i militära operationer. Glöm inte att ta hand om respektive armar. Tanken kan installeras olika moduler, systemverktyg och även vapen.

Det är värt att nämna att för att spela spelet Steel Legions Du kommer inte bara delta i de eviga striderna. Det finns många lärdomar att & nbsp; bör vara uppmärksamma i sin fritid. Till exempel, handel. Vid huvudkontoret för varje imperium finns en marknad Marketplace. Och det håller, mycket bekvämt.

Leken Steel Legions har förberett för dig en hel del trevliga överraskningar. Maskiner i stil med science fiction porazhat din fantasi. 3D-grafik ger en känsla av verklighet. Och möjligheten att använda strategisk kompetens kommer att uppskattas av alla som vill nå svindlande resultat. Spelutvecklare, företaget Splitscreen Studios GmbH, försökte sitt bästa för att se till att du får maximal glädje av spelet. Det återstår bara att önska er en omgång passion och en positiv attityd!

 

Spelar också