Star Wars: The Force Unleashed 2

Alternativa namn: Star Wars: The Force Unleashed 2

Spel Star Wars: The Force Unleashed 2 - är ett verkligt multi plattform shooter (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), som inte lämnar oberörd alla spelare entusiastisk fiktion, dess fascinerande historia, spännande äventyr och mystiska hemligheter. Denna video game presenterades för den berömda amerikanska skådespelaren och producenten Samuel Leroy Jackson i slutet av 2009 Utvecklare och utgivare av detta spel är Lucasarts Entertainment Company, dess lokalizavala i Ryssland kända företag 1C-SoftKlab. Känd för alla Lord Vader starkt uppmanar hjälten att han inte är en människa, men bara experimentellt klon, skapad endast för att han uppfyllde vilja kejsaren. Installera på din egen dator spel och börja spela, får du lära dig följande tecken:

• Juno Eclipse - älskad av vår huvudperson, en av befälhavarna för alliansen och kaptenen på fartyget «Salva»;

• Baron Tarko - handelsfartyg slavar, kasinoägare, som också är befälhavare för enheten, som ligger på planeten Cato Neimoidia;

Insanity - dess verkan beror på det faktum att fienderna börjar begå självmord eller börja hjälpa spelaren själv. Riot krafter - kommissionens åtgärder på grund av det faktum att på kort sikt ökar skador och våld, vilket har Stapkiller.

Om du ännu inte har beslutat om att ladda ner spel, då du kommer att vara lämpligt att begära online-Star Wars: The Force Unleashed 2 videos. När allt har det två helt motsatt slut: final cut-scen beror på vad - mörk eller ljus - sida väljer huvudpersonen. För att hålla intriger och lämnar dig för en okänd slut, kommer vi inte avslöja innehållet i dessa ändelser här. Och låt hela spelet i allmänhet, kommer att bli en trevlig överraskning för dig.

 

Spelar också