Star Wars: Battlefront II

Alternativa namn: Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II - taktisk shooter eller en tredje part med inslag av ekonomisk strategi. Till stor del en fortsättning av det första spelet. Dock är projektet i hög grad förbättrats och ibland de som provat den första delen av spelet, inser att Star Wars: Battlefront 2 spel ännu mer spännande. Liksom tidigare användarna måste gå tillbaka till den fantastiska världen. I spelets handling har utvecklats baserat på II-VI ökända episoder av filmen "Star Wars". Projektutvecklare - företaget Pandemic Studios, och förläggare - Lucasarts. Släpptes 2005 och sedan dess har spelet Star Wars: Battlefront 2 är älskling det stora antalet användare. Det faktum att skytten har blivit mycket populärt är inte förvånande. Efter matchen har massor av funktioner som lockar uppmärksamhet av fans av virtuella fighters. Vi kommer att etablera några exempel. Star Wars: Battlefront 2 st full av fantastiska specialeffekter, har bra grafik och utmärkt ljud, helt anpassningskontroll, som rymdstrider, liksom i spelet finns det en hel del häftiga element såsom sprint, förändring klasskämpe, övergången från en server till en annan, och andra trevliga trivia. Även förändringar gjordes såsom enda spelare alternativ "Campaign" och "Capture the Galaxy". Innovationer inträffade om klasser av soldater. I allmänhet är livet värt att ladda ner Star Wars: Battlefront 2 och störta sig in i hennes fascinerande, fylld med ljusa händelser gameplay.

Så skulle vara trevligt att få en känsla av det här lockande spel. Starta händelseperiod, som är känd som den Rise of the Empire. Berättelsen hålls här på uppdrag av de stridande 501st Legion Republic. Insatser på olika platser. Du kommer att kunna besöka de planeter och månar. Flera exempel på markbundna platser: Death Star, Dagobah, Tatooine: Mos Eisley Spaceport, Tatooine: Jabba palats, Endor, Hot, och rymden - Rymden Hoth Space Maygito Space Yavin, etc.

Det finns två perioder som var och en kämpar för de båda arméerna, nämligen Clone Wars eran (republikansk klon armé mot den droid armé av Konfederationen för självständiga system) och åldern av det galaktiska inbördeskriget (Rebel Alliance mot det galaktiska imperiet). Striden mellan arméer av olika epoker är omöjligt. I slaget samtidigt gå in i armén, som tillhör samma epok. Under striderna, som finns som en grund, mark-luft-och rymdteknik. Förresten, finns det några kartor där du kan säkerhetskopiera armén med stridsvagnar och andra militärfordon. Tänk på att varje armé har sina egna typer av utrustning, men det hindrar inte användning av vapen fienden ibland.

En mängd olika Star Wars: Battlefront 2 uppdrag kommer att erövra även den mest krävande. Under spelet måste du göra en massa uppgifter. För att bara vara aktiv, kan du utveckla och fortsätta sin resa. Som de säger, samlar en rullande sten ingen mossa och. Vi erbjuder dessa regimer

- Single (en kampanj för att erövra galaxen, snabba slag, Challenges),

- Multiplayer där assistenter och motståndare är riktiga människor.

Du ser, så snart som video Star Wars: Battlefront 2 kommer till liv på din dator kommer du att kasta sig huvudstupa in i den malström av fantastiska händelser och kommer att kunna uppleva den mest oförglömlig upplevelse. Anta att du har turen att uppnå de önskade höjder!

 

Spelar också