Star Wars: Knights of the Old Republic

Alternativa namn: Star Wars: Knights of the Old Republic

Processor: Pentium III / Athlon 1 GHz

RAM: 128 MB

Video: 32 MB

Diskutrymme: 3. 7 GB

Star Wars: Knights of the Old Republic - dator rollspel som utspelar sig i universum saga "Star Wars". I spelet du är ute på en stor möjlighet att gå igenom de välkända planeterna ihop din egen ljussabel och lösa många pussel att avslöja handlingen och inte en att bli en äkta Jedi Knight.

Handling

Spelet riddare av den gamla republiken, förkortat KOTOR är inställd för 4 miljoner år innan de händelser som beskrivs i filmerna. I början av spelet kommer du att hitta dig själv på ett fartyg som heter "Spire Endara" är under en störtflod av attacker Sith flotta nära planeten Taris. Din karaktär - en av piloterna av fartyget, vilket, tillsammans med de överlevande medlemmarna i teamet ner till planetens yta i en räddningsenhet. Den första uppgiften för en ung pilot i Star Wars KOTOR kommer att vara att hitta sin befälhavare, kapten på fartyget för Jedi Bastila Shan. Kommer att jaga för Bastila och Sith krafter, eftersom den har en unik förmåga att slåss meditation, som ofta hjälpte bromsa angrepp av trupper rebellerna. Hela året är jakten på Bastiljen, från det ögonblick då hon försökte få tag på Dark Lord of the Sith Darth Revan, men en oväntad vändning och svek av Sith lärlingen Darth Malak upprörd alla planer på en Jedi, en Sith Lord och nyligen dök upp tog makten och började jakten på en riddare . Din samma berättelse i Star Wars: Knights of the Old Republic börjar med räddningen av Jedi från fiendens trupper och ta sina första lektioner från hans nya lärare.

Teckenklasser

När du skapar din karaktär i Knights of the Old Republic, kan du välja ett av tre utvecklingsområden med sina unika egenskaper, bekämpa och fredliga möjligheter. Inledningsvis kan du göra ditt val mellan en soldat, en kämpe med mycket vitalitet, en skurk, en svag karaktär, med fokus på dold rörelse och strejk i smyg, eller scout, ett mellanklassen mellan de två tidigare. Med utvecklingen av tomten Star Wars KOTOR, beroende på vilken väg du väljer, kommer din karaktär att vara en Jedi eller Sith, och här igen framför dig valet står mellan de tre utvecklingsområden - den krigare, konsuln eller vårdnadshavare. Warrior - kontakta kämpe, som specialiserat sig på hantering av en ljussabel har ökad fysisk styrka, men inte så stark i Kraften. Konsul - en analog av magikern i spelet, gör tyngdpunkten i kompetens till stridsteknik med hjälp av Force. Sentinel - Universal Soldier, lika bra, svingar en ljussabel och Kraften.

Effekt

Analog av de vanliga magiska formler i KOTOR är Kraft, speciella färdigheter tillgängliga från en viss punkt i spelet, så mörka och ljusa fighters. Varje färdighet kommer att vara ett av tre områden - ljus, mörk eller neutral. Spelaren har inga begränsningar och han kan lära sig alla färdigheter, om de bara hade tillräckligt med erfarenhetspoäng, som ges för att uppnå en ny nivå. Du kan också använda alla de färdigheter, dock att representanter för den ljusa sidan att spendera mycket mer poäng om användningen av den mörka kraften färdigheter, och vice versa, kommer Sith Jedi färdigheter ges mer än deras mörka.

 

Spelar också