stjärn Konflikt

Alternativa namn: stjärn Konflikt

Star Konflikt omgång legenden om kosmos.

The spel Star Conflict är ett multiplayer online-projekt, som för historien om dess existens uppmärksammades av många spelare. Star Conflict berättar om en historia som hände utanför planeten jorden. Människor, ha bemästrat tekniken för rymdfarkoster, och intergalaktiska flyg, tvingades lämna sin egen planet, och kommer att återhämta att bemästra nya världar. I avlägsen plats upptäckte de fragment av en mäktig civilisation som förstördes av en okänd kraft. Nu olika föreningar och organisationer kämpar om makten i de stora interstellära utrymmen ingå våldsamma strider sinsemellan.

The galax bebos inte bara av människor, men också av utomjordiska varelser. Deras rymdskepp har många modifieringar och överträffa tekniken jordbor.

Star Konflikter är en rymdsimulator, författarna av projektet kallar det ett kommando spel, som ensam spelare någon gång helt enkelt inte klarar av. Spektakulära luftstrider väntar på användare i projektet, kan de delta i team, att samarbeta med andra aktörer och utkämpar strider för liv och död med verkliga fiender närvarande sitter framför datorskärmar. Valet är alltid de som inte attraheras av realistiska regimer kan tillbringa tid, utföra olika uppdrag, och de är i spelet i överflöd.

In spelet finns det ett läge som kallas"Open World", kan du komma dit genom att göra en hyper hopp. Den har ett stort antal olika platser, spelaren ges fullständig handlingsfrihet, kan han begå plundring och utvinna värdefulla resurser, vinna en dator eller verklig rival. Trots att i det öppna utrymmet finns anarki, polisen i det fortfarande existerar, att välja sida av gott och ont, spelaren bestämmer sin karma.

Virtual World Star Conflict

Despite det faktum att spelet har redan miljontals användare, kommer det aldrig att vara för sent att ansluta sig till rymd krig och äventyr. För att göra detta måste du ladda ner Star Conflict, eftersom detta är en online-klient spel, det kräver ett program som installeras på en dator. Efter denna procedur spelaren flyttar till den virtuella världen av stjärnan strider, där han kan spela gratis. Ladda ner Star Konflikt kan inte vara på den mest kraftfulla och moderna dator, bör den ha en gigabyte RAM-minne och endast två gig hårddiskutrymme.

Spacecraft i spelet av tre klasser och varje klass har sin egen speciella ändamål och egenskaper:

  • Interceptors är de mest manövrerbara och små fartyg, de är utformade för blixtattacker på objekt utan förstärkning. Med deras hjälp kan du komma nära fienden, tillfogar betydande skada och snabbt fly. Modifikationer av dessa fartyg kan användas för spaning och sabotage. De har den svagaste rustning.
  • Ground-attack plan är medelklassen, de har bättre skyddande egenskaper än jaktplan, storleken är större, det är därför de vapen är mer kraftfulla, men de är mindre snabb. De är indelade i lag, slagverk och fördämningen. Den förstnämnda är nödvändiga för att förstärka allierade, det senare för genombrott och den tredje för avlyssning.
  • The fregatter är den största, välbeväpnade stridsflygplan. De har också olika roller: engineering behövs för olika byggnader, fregatter av lock - fungera som sköldar, långväga sådana - är bra för strider på långa sträckor.

All denna sort av teknik kan levereras med olika utrustning, installera ytterligare moduler och vapen. Eftersom nivåerna passerar och erfarenhet ökar, sker också utvecklingen av piloten.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar