STALKER: Clear Sky

Alternativa namn: STALKER: Clear Sky

Game STALKER: Clear Sky - fantastiskt multiplayer rollspel i genren av första-person shooter, vilket är den officiella delen prequel heter S. : Shadow of Chernobyl. Som den första delen och den prequel utvecklats av GSC Game World. Stalker Clear Sky Spelet visar händelser som ägde rum ett år innan dessa händelser som är kända från den officiella delen av tomten. Mot mitten av zonen för nära grupp av stalkers. Händer oväntat våldsamma utbrott, efter vilket förändrar hela området. Många av de soldater som befinner sig i platser anomalier dog. Snart konflikter mellan fraktioner, så småningom växa till ett verkligt krig om territorium och fält artefakter. Huvudpersonen - den legosoldat vid namn Scar. Han överlevde mer utsläpp, medan alla medlemmar av hans stab dödades. Företrädare för den hemliga gruppen "Clean Sky" fattig man funnit på järnvägen i norra delen av träskmarker och tagit till sin bas. Det är här som Scar oklemalsya och sedan började samarbeta med deras frälsare. Vad händer sedan, kan du lära dig, börjar spela Stalker Clear Sky.

Fångad i en fantasivärld, kommer du att kunna välja ett beteende. Du kan bli en åskådare eller en aktiv deltagare i det som händer runt omkring. Oavsett dina handlingar i världen är alltid rik på en mängd olika evenemang. Med varje steg du förväntar dig nya överraskningar. Till exempel för nästa sväng kan konfigureras i en vänlig grupp stalkers eller håla farliga monster, en fälla från vilken det är praktiskt taget omöjligt att få eller värdefulla trofén. Och för att genomföra en sådan en oförglömlig resa, behöver du bara ladda ner Stalker Clear Sky. Innovativ simulering spelsystem livet kontrollerar alla karaktärer och händelser i zonen. Därför är världen verkligen livlig och vig. Dynamik i spelet tillför och ändra tid på dagen. Ja, på dagen eller natten på gatan beror på många saker. Vi ger ett litet exempel. I mörkret, många djur ser bättre, kommer du inte berätta den person som i mörker måste vara ännu mer försiktig. Kanske på natten är inte värt lutar ut skyddsrum? I allmänhet, hela tiden, och du måste lära dig att förstå det. Ungefär tusen stalkers framgångsrikt överleva i denna värld. De bedriver forskning, vid behov gå in i strid, gör handelstransaktioner, kommunicera med varandra och inte glömma resten. Du kan bli en av dem och leva den livsstil som de flesta föredrar. Lyckligtvis, den handlingsfrihet i spelet gör det.

För att komma ut helskinnade ur striden, måste du ta hand om pålitliga redskap. Stalker Clear Sky vapen ganska varierande, förutom små saker som t.ex. ljuddämpare, granatkastare, prickskytte omfattning föremål för förbättringar. Finns att använda och andra tillhörande poster: skyddskläder, första hjälpen kit, detektorer, bandage, skydd mot strålning. När du laddat ner videon Stalker Clear Sky, kan omedelbart vidta åtgärder och så småningom för att uppnå rikedom och berömmelse och, trots alla kommande svårigheter.

Prequel kunna behaga användaren med många funktioner, som kommer att förföra dig. Livet står inte stilla, och med det förändras och favoritunderhållning. Prova - du kommer inte ångra!

 

Spelar också