Spiral Knights

Alternativa namn: Spiral Knights

Spiral Knights & ndash; multiplayer online rollspel. Den kombinerar en mängd olika genrer. Skapad för älskare av äventyrliga resor genom okända världar. Du kommer att studera planetens Clock och slåss dess invånare. Spelet Spiral Knights kan verka ganska enkel, men ändå i framtiden, kommer du att känna spänningen i det.

Vad skulle behöva snabbt gå vidare till spelet är att först skapa ditt konto i spelet. Spiral Knights Registreringen tar dig en bråkdels sekund tid. Endast korrekt ange önskad data:

  • , skriv in din e-postadress,
  • tänka och skriva ner ditt lösenord, som består av inte mindre än sex tecken.

och du kan omedelbart börja spela spelet Spiral Knights. Här i ett tidigt skede komma dig med namnet på din karaktär, eller så kan du använda ett slumpmässigt urval av namnet på Internet-program. Och sedan skapa en karaktär & ndash; hans skepnad, av de föreslagna fyra alternativ. Du väljer initialutrustning, och förresten, med dig din karaktär har redan ett svärd, sköld, och en pistol. Fortfarande är det nödvändigt att bestämma den färg, som i framtiden kan inte längre ändras. Vid det här laget har du har tilldelat din karaktär.

börjar nu. In & nbsp; uncharted planet & ndash; Urverk, får du en oväntad krasch ditt skepp. Och du med din trёma karl som du, besluta izvedyvat territorium. Du befinner dig i staden & nbsp; Haven. Här finns otroligt. Världen är så fantastiskt att förändras hela tiden serveras.

Spiral Knights, kan du spela upp, respektive, som förenas i guild, som en del av fyra personer, och kämpa ensam.

All din utrustning och nödvändiga sakerna i hela spelet, får du möjlighet att sälja på auktion, eller bara köpa. Men här finns ett perfekt alternativ för resultatet:

  • auktion och resurser,
  • polletter;
  • Kraft,
  • recept,
  • återförsäljning.

Auktion och resurser & ndash; möjligheten att sälja dina befintliga resurser på en auktion, medan spåra de kör och dyra resurser.

Tokens & ndash; som en extra inkomst. På varje nivå, kommer att falla ut ur kistorna.

Craft & ndash; försäljning av saker att göda priset.

Recept & ndash; försäljning av tidigare köpta billigt sätt recept.

Begagnat & ndash; vid utgången av auktionen & ndash; att bjuda på ditt objekt och sälja den.

I allmänhet är det nödvändigt att veva sådana bedrägerier och förbättra din utrustning.

Spiral Knights online spel utvecklats tecknad grafik, såsom ett enkelt men ganska kvalitet. Så att du inte avskräckas, dessa spel ger ett mycket roligt och spännande. Gameplay är också ganska underhållande, ett sådant överflöd av massiva strider inte alltid uppfylls.

Det är möjligt att spela ett spel Spiral Knights gratis, kommer producenterna automatiskt öka utbudet av sina fans, och det lockade andra spelare.

& nbsp;

I denna intressant värld och alla kan falla, & nbsp; men hålla fast vid det ganska är inte lätt. Men det är värt att prova! Nästa, i världen för det okända! & Nbsp; & nbsp;

 

Spelar också