Spartan Wars

Alternativa namn: Spartan Wars

Spelet Spartan Wars är ett spel som kommer att skicka dig på en resa under ledning av gudarna.

Spartan Wars på nätet & ndash; Det här spelet handlar om Spartan kamp där striden kommer att indränkt med blod.

Spartan Wars registrering är enkel och mycket mycket tid du har, naturligtvis, inte kommer att ta.

För att registrera i spelet behöver du:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Internetuppkoppling och en webbläsare.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Sök i en sökmotor webbplats med ett spel Spartan Wars Empire Of Honor.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan på webbplatsen klicka på länken som säger & laquo; Registrera dig & raquo;.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Du kommer att se ett formulär att fylla.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange den första cellen i ditt användarnamn. Detta kan vara ett riktigt namn och fiktiva.

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nästa, skriv ditt namn eller skapa ett inloggningsnamn och skriv in den.

7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange adressen till din brevlåda.

8. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; uppfann ett speciellt lösenord för spelet och skriva det i lämplig ruta.

9. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange sedan lösenordet igen för att bekräfta.

är viktigt! De objekt som är markerade med en asterisk är obligatoriska.

10. & nbsp; Click & laquo; registrera & raquo;.

& nbsp;

spela en krigare av Sparta ger dig välja de tre gudarna. Du kommer att ges möjlighet att utföra de tre stegen till gudarna:

- Worship (dyrkan) & ndash; Du väljer gud som kommer att dyrka de människor som bor i din stad. Din hjälte kan dyrka bara en Gud valt, och varje gud ger staden dess ursprungliga bonusar. Gud ensam kan öka möjligheten till extraktion av trä och den andra något annat, och så vidare.

- Level Up (höjning) & ndash; på högre nivå gud du multiplicera antalet punkter som guden kan ge din stad. För att göra detta behöver du glasögon tron. Vanligtvis de tjänar i strid och med hjälp av offret. Tron är viktigt att tjäna poäng, så snart som möjligt.

- Sacrifice (offer) & ndash; I det här fallet du donera gud kort för att få poäng för sin tro. Typiskt, endast de kort donera gudar, som spelaren har två, och det är bättre att du inte gör det.

Spela Spartan Wars du kommer att erbjudas några av trupperna:

1. Scout (Scout). Denna snabba trupper, men mycket svag. De är scouterna. De kan användas för utforskning av andra städer. Scouter ge dig information & nbsp; på de resurser och den armé av din fiende.

2. Swordsman (Swordsman). De anses vara ryggraden i någon armé. Deras vapen & ndash; Detta svärd. De har bonusar mot soldater som anföll med yxor och kavalleri, men dessa trupper lätt dödas med pilar. Den största fördelen med svärdsmän, de är billiga och man kan köpa en hel del.

3. Spearman (Spear). Detta är den viktigaste starka krigare som går till fots. Deras vapen - ett spjut. De har en bonus mot svärdsmän och kavalleri trupper, de är också lätt att döda med pilar.

4. Axeman (yxmän). Detta är en ganska mäktig krigare. Deras vapen - en yxa. De har en bonus mot spjutbärare och kavalleri trupper. Dessa trupper lätt dödas med pilar.

5. Archer (Archers). Dessa trupper har makten mot infanteritrupper, men de är ganska svaga för att försvara

6. Kavalleri (hästen). Detta tvingar samma svärd, endast på hästryggen. Deras vapen är svärd. De har en bonus mot soldater som attackerade med yxor och mot bågskyttar. De kommer alla att dödas horder av infanteri.

7. Lancer (Knight). Dessa är samma Spear, endast på hästryggen. De attackerar med spjut. De har fördelen mot svärdsmän och bågskyttar.

8. Axerider & nbsp; (Axemen på hästryggen). Detta krigare som har en yxa och rida. De har en bonus mot spjutbärare och skyttarna.

& nbsp;

Spartan Wars du kommer att spela med stor glädje. Spartan Wars Online & ndash; Det här spelet är för dig!

 

Spelar också