Space Rangers Revolution

Alternativa namn: Space Rangers Revolution

Trots att spelet Space Rangers 2: Revolution - är inte en fullständig och oberoende projekt, det kan med rätta betraktas som en sådan. Detta tillägg är verkligen anses vara en av de mest framgångsrika. Med hans utseende miljontals favoritspel fått ett nytt andetag och blev ännu starkare lockar inte bara erfarna, men också unga spelare. Game Space Rangers Revolution De bästa traditionerna i genren. Projektet har traditionellt varit mycket mysig get på alla de bästa delarna av din favorit genrer. I det här spelet, finner sig alla: och älskare av arkadspel och strategi, och texten äventyr och RPG, liksom många andra. Denna mångsidighet är en stor höjdpunkt i projektet, som överträffar, förresten, till denna dag, ingen kan.

Spelet Space Rangers 2: Revolution för att spela måste du genomgå den avlägsna året 3300. Under denna period har en stor krig mänskligheten mot utomjordiska krafter avslutats, men det finns ingen tid att slappna av nationen. Nu över mänskligheten hotande nytt hot - dominatorsna. Denna ovanliga varelse - originella former av liv, är den största skillnaden att deras unika intelligens. Game Space Rangers Revolution kommer att presentera dig med en helt ny fiende som ska konfigureras ganska aggressivt. Men om du inte kan klara av sådana tecken?

Innan du startar spelet kommer du att behöva ladda ner Space Rangers 2. Hela processen från ström tar dig ca 20 minuter för att hitta och starta filer utan problem kan vara på någon torrent tracker. Du kommer att träffa flera tävlingar, bland annat:

1. Maloqs.

2. Människor.

3. Gaalians.

4. Lagren.

5. Faeyans.

I spelet Space Rangers 2: Revolution hjältar (alla av ovanstående) för att rädda var och ens egen nation beslutat att söka hjälp av en smart och vågade Space Rangers.

Förbered dig på att vara att detta tillägg får du kunskaper med helt nya vapen. Alla åtgärder kommer att utvecklas i det utökade kartan, som du behöver för att utforska inifrån och ut!

Din karaktär - Ranger, inget ovanligt! Skynda dig att ladda ner Space Rangers Revolution träna på att kolla alla uppdateringar och förbättringar. Du måste välja en ras och ditt eget rymdskepp. Allt är klart - du kan nu gå in och gå! Inför ett stort antal uppdrag och uppgifter. Innan du öppnar en ny galax. Din karaktär kommer att kunna bedriva handel. Och, naturligtvis, kommer du och din hjälte att kunna träna igen logiskt tänkande i text uppdrag.

Game Space Rangers 2: Revolutionen kommer att vara nöjd med dig och din egen oförutsägbarhet. Den har inte något specifikt scenario, allt beror helt på dina handlingar. Detta ger projektet en krydda.

För att se själv sanningshalten i alla ovanstående, kanske du vill ompröva till Space Rangers 2: Revolution video trailer, som i detalj beskriver alla de stora fördelarna med projektet.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar