Space Rangers 2

Alternativa namn: Space Rangers 2

Game Space Rangers 2 är anmärkningsvärt i att det utvecklades i Ryssland. Som skapare av projektet var det berömda företaget Elemental Games. Leken publicerades i slutet av 2004 och omedelbart efter presentationen förvärvades av miljontals användare över hela världen. Trots sin ärevördiga (med spel standarder) ålder, och projektet hittills lätt lockar spelare från hela världen. I västerländska länder, är det känt som ett spel Space Rangers 2.

En annan skillnad från de flesta dataspel är en kombination av olika genrer i ett projekt. Således, i rymd rangers enkelt se anteckningar RPG och text äventyr, de bästa delarna av tur-baserade och realtid gående strategier, och något från projektet och tog actionspel och arkader. Bara för att se till, så långt det är ljud och beroendeframkallande spel är, kan du ladda ner Space Rangers 2. Du förväntar allvarliga rymdäventyr, vilket, som det visat sig, är de mest intressanta för den genomsnittliga spelaren.

Space Rangers 2: Dominators tar dig under de 250 år efter det brutala kriget var över med civilisationen klisanov. För att vara exakt, kommer du att resa i 3300god. I arenan av de fyra grundläggande mänskliga civilisationen med vilka nationen har beslutat att samarbeta. Bland dem:

1. Maloqs.

2. Lagren.

3. Feyany.

4. Gaalians.

Alla soldater kommer så småningom att komma samman i en koalition, som fiender visas på horisonten - Dominators - kibermonstry, som har sin egen unika intelligens. Som ni ser, i Space Rangers 2 spel du kommer att bli kul och spännande, utveckla alla typer av strategier som kan leda till seger egen nation. I spelet kommer du att hantera din egen karaktär - Space Ranger. Den kan ta emot en mängd olika färdigheter, men att göra allt detta blir det för det enda syftet - att rädda galaxen.

I Space Rangers 2 hjältar något uppgraderade jämfört med tidigare omgångar. Finns nu i två nya klasser började - corsairs och legosoldater. Var och en av medlemmarna i klassen har speciella förmågor som kan vara till stor hjälp i konfrontationen med Dominators.

Kan välja din hjälte kommer att finnas i Space Rangers 2 fartyg rymdskepp. Detta är ett viktigt transportmedel, utan som lyckas misslyckas. Du kommer att kunna förbättra skeppet och anpassa det till dina behov.

Innan du startar spelet kommer du att behöva ladda ner Space Rangers 2. Detta kan göras enkelt och snabbt av torrent. Projektinställningar tar mindre än 20 minuter, och direkt efter att du kommer att kunna fördjupa sig i den fantastiska världen av utrymme.

Att se med egna ögon och föreställa sig vad är det här spelet, föreslår vi att du tänka Space Rangers 2 video trailer. Detta kommer att bidra till att göra det mesta rätt intryck.

 

Spelar också