Soldier Front 2

Alternativa namn: Soldier Front 2

Spelet Soldier Front 2 är en gratis online dataspel-stil shooter. Detta spel & ndash; en fortsättning på den första delen av populära spelet i världen.

På engelska genomförs i spelet Soldier Front 2 registrering. För att registrera i Soldier Front 2 Du måste utföra följande rekommendation:

1) Logga in till spelet Soldier Front 2, med hjälp av sin söka en sökmotor.

2) Efter det måste du klicka på en knapp och laquo; Sjung upp & raquo;. Sedan framför dig bör se registreringsformuläret av spelet Soldier Front 2. På denna blankett kan du också ge företräde åt anmälningar Facebook (sociala nätverk på Internet). Nedan följer en beskrivning av standard registrering i spelet.

3) Efter detta första raden måste du ange din e-postadress (din e-postadress).

3) Välj sedan ditt födelsedatum.

4) sedan skriva kod som presenteras i nästa rad.

5), och slutligen klickar på knappen & laquo; Sjung upp , och spela ! & Raquo;. Den här musen Du håller med alla spelregler Soldier Front 2.

spela spelet online Soldier Front 2 vuxna kan användare som har registrerat sig på webbplatsen för spelet. Dessutom måste du vara uppmärksam på systemkraven för spelet:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 & ndash; OS ( drift Systemet med ).

Intel Pentium 4 3. 0Ghz & ndash; CPU ( CPU ).

2 S & ndash; RAM ( minne ).

NVDIA Geforce 6600 & ndash; GPU ( video ).

Direkt X 9. 0 & ndash; Sound (ljud).

Spelet Soldier Front 2 Du kan spela följande klasser:

1) Delta Force bildades , efter många terroristdåd , , 1970 , USA. Denna grupp bildades på grundval av , SAS .

2) SWAT & ndash; det var bildas av , 1949. Denna grupp är ryska. Det skapades under ledning av De sovjetiska krigsmakten under andra världskriget krig.

3) SAS & ndash; Det var & nbsp; Det bildades i juli 1941 av David Stirling i Storbritannien. Inledningsvis gruppen bildades för att penetrera de tyska styrkorna i Nordafrika och attacken bakifrån under andra världskriget.

4) GIGN & ndash; & Nbsp; Denna grupp med säte i Frankrike, ad hoc-arbetsgrupp 1973 .

5) GAFE & ndash; Det skapades ursprungligen 1986 för att garantera säkerheten för fotbolls-VM i Mexiko. Nu är en integrerad del av den mexikanska armén.

6) UDT - Sydkorea Underwater kommando skapades [85 ] 1955 . De stöder en stark relation med Den amerikanska Navy SEALs.

Game & nbsp; Soldier Front 2 Online & nbsp; Det är en önskvärd online-spel för dem som vill känna den militära striden. Du kan känna dig som en soldat i ett av de mest kända grupperna i världen.

SF 2 spel & ndash; är ett dataspel för riktiga, modiga spelare som skrämmande möte med en rad olika utmaningar.

& nbsp;

registrerad i ett dataspel soldat Front 2 Online och njuta av deras prestationer och framsteg i spelet. & Nbsp; Fördjupa dig i den otroliga värld av Soldier Front 2 Online som denna oövervinnelig soldat! & Nbsp;

 

Spelar också