Sky Knights

Alternativa namn: Sky Knights

Spel luftrum Knights & ndash; fler arkadspel, som är flygsimulering. Tack vare projektet, kan du sitta vid rodret för varje modell du gillar flygplan av XX-talet, upp mot himlen och börja varmlufts strider. Du kommer att hitta dig själv på den stora tropiska skärgården och huvuduppgiften in innan du, kommer att få en dominerande ställning på dessa stora områden. Varje ny strid ger glasögon och ett rykte som gör att du kan utforska nya färdigheter och forskningsmetoder. Att främja sina egna flygplan med hjälp av moduler ärligt förtjänat, och du kommer säkert att kunna uppnå alla dina mål! Ny Teknik & ndash; är det viktigaste verktyget för att öka stridsduglighet. Så om du inte vara lat för att göra allt för att få rykte, kommer dina möjligheter att öka i proportion till en ökning. Framåt! Framgång är i dina händer! & Nbsp;

luftrum Knights Registrering & ndash; Detta är det första steget mot ett spännande äventyr. Det ska fylla i några områden, såsom namnet på en lämplig form av piloten, e-postadress och lösenord, sedan kryssrutan för att bekräfta att du accepterar användaravtalet och du kan gå vidare till det andra steget. Efter registreringen, kommer att hämta och installera spelet klienten. När du installerar klienten inte kommer att ha några problem om din dator uppfyller följande kriterier: OS Windows & nbsp; XP / Vista / 7 / MacOS; Processor Pentium IV 1,8 GHz (eller motsvarande från AMD); grafikkort med 128 MB; enhet DirectX 9. 0c; ljudkort kompatibelt med DirectX; Hårddiskutrymme på 550 MB eller 512 MB RAM-minne. För att undvika bromsning under hur kommer Sky Knights & nbsp; play, behöver du en Internet-anslutning på 128 Kbps eller högre. När klienten körs och hitta dig själv i den underbara värld av spel, göra ett urval bland befintliga nationer och kommer att kunna gå in i hans första strid.

Stridssystemet är med dessa typer av strider: en utbildnings kamp (möjlighet att lära sig slåss, för att försöka egna styrkor), slåss med andra spelare (kampen mellan lag spelare, som så småningom vinner en av dem), striden med robotar (spännande och omväxlande uppdrag som utförs under spelets gång). Game Ritsari sky dynamisk, spännande, fylld med de eviga bekymmer. Så hur är det avkoppling kanske inte är uteslutet! Du har dock inte börjat panik och tänkte att mellan striderna och anden kommer att översätta en gång, är det att säga att allt är inte så svårt som det kan tyckas vid första anblicken. Varje spelare i Sky Knights kommer att ha en personlig hangar. Det var i hangaren du koppla av mellan flygningar försvagande. Här kan du njuta av en sådan trevlig sak som en modifiering av flygplanet. Mata in menyn för inställning, får du alla möjligheter för flygplansunderhåll. Således, ur hangaren, han kommer att släppas i nästa kampen förnyas, starkare, och därmed en större chans att vinna.

Förutom att spela Sky Knights kommer du att tjäna titeln. Betyg ges för dig att gå i uppfyllelse plan riktiga spelare. Ju fler mål hit, desto högre rang. Så Norland blir så småningom Flieger, sedan Gauit-korpral, sergeant stora och så vidare upp till fältmarskalk. Northwind med de vanliga och vanliga omvandlas till kroppslig och sedan till sergeant, sergeant, Leytinanta och växer och växer i leden tills den blir Marshal. En Sinpang flytta upp på karriärstegen, som börjar med titeln Itte hikehey snart stiger till Haich Vandra, vandra Nita Hayes, någonsin nå toppen av berömmelse och bli Taisho. Ett sådant system gör luftrum Knights Online mer intressant. När allt kommer omkring, så kommer du att kunna uppfylla ambitionen att visa vad andra har möjlighet att nå och välförtjänt stolta frukterna av sitt arbete!

Bland de tillgängliga flygplan träffade den första serietillverkade stridsflygplan Norland (JI Uhu), den första produktionen flygplanet Empire med infällbart landningsställ (& laquo; Komar & raquo;), den förstfödde Borean flygplan I-5, en av de mest progressiva biplan Empire (I-5F) och den första Sinpanga plan (Ta-Ree). Uppleva första hand hur det är att hantera enheter!

& nbsp;

Det finns en annan trevlig stund. Spelet finns anpassning av tecken. Du är precis som andra spelare kommer att ha tillgång till fast garderob, vilket gör att du kan ändra utseendet på hjälten som du vill. Kort sagt, kommer spelet att ge dig en hel del trevliga stunder, men desto mer att kunna ge det tid, desto mer beroendeframkallande! Låt uppfylla alla dina förväntningar! & Nbsp;

 

Spelar också