Shadow

Alternativa namn: Shadow

Shadowland Spelet är ett gratis webbaserat online-spel som kombinerar fantasi, verkliga berättelser och social strategi. Spelare Shadowland på nätet kan bygga ett imperium, kolonisera och erövra territorium, bygga en gård, skörd och utföra uppgifter.

Game Shadow mark nline berättar historien om en mörk kraft som belägrade hela mänskligheten . Hur man överlever en man i denna fraktion? Det är ditt ansvar att returnera bortskämda kontinenten mörka kraften och återställa dess imperium med hjälp av din armé av allierade och kollegor. Du måste gå till andra epoker och söka legendariska hjältar för att hjälpa dig i din erövring Shadowland O nline .

Före pjäsen Shadowland , se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Shadowland registreringen tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; Register & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ge ett namn till din karaktär;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange en giltig e-post;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ett säkert lösenord, och upprepa det;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj & laquo; Registrera & raquo;.

Fantasy Shadowland för att spela en sann historia: Spelet utspelar sig i postapokalyptisk värld som kallas kontinenten Guds där människor kämpar för överlevnad mot de mörka krafterna och deras arméer från en annan värld. Situationen i fantasivärld full av mörka skuggor, där onda och heliga magiker är i strid med varandra, blir farligare.

kommer Shadowland för att spela och komma in i rike Mästaren, som skapade Gates århundraden - & nbsp; en portal som kan realisera en rumtiden resor i olika åldrar. Du kommer att kunna erövra territorium i östra och västra historia Shadowland spel, ta hand om legendariska hjältar och hitta den försvunna skatten för att ytterligare utöka funktionerna i din armé, imperium, och genom grind århundraden tillbaka tillbaka hem.

Legendary Heroes - kända hjältar kung Leonidas av de 300 spartanerna vid Thermopyle, Djingis Khan, King Arthur och andra kända personligheter.

Varje alliansen Shadowland Spelet har anpassningsbara emblem, gruppvisa reserveringar av resurser, uppgradering teknik, personaladministration, och även lönen / lönesystemet.

När du når nivå 10 i Shadowland på nätet, kontinenten Gud uppenbaras för dig, är allianser bildas och du börjar att engagera sig i skapandet av sin egen armé med stora grupper som leds av dig.

Upptäck världen genom migration Shadowland på nätet. Om vi ​​går från ett litet område i ett stort område av din vinnande kommer du att kunna hitta ett nytt ekosystem, full av slott, fiender fackföreningar.

även Shadowland Online låter dig skapa stammar. I strid, de anser segern som den största ära i deras liv. Deras längtan efter makt och tunga vapen tillåta dem att vara modig och häftig i strid spel Shadow mark nline . De kan även integrera mörk magi i sin praktik, men det kommer att visa återhållsamhet, moral och ansvar.

Game Shadow mark nline visar också legosoldater. Deras liv har alltid varit nomadiska, så att de är oberoende och mobil till sjöss.

& nbsp;

De diamanter i spelet Shadowland Online & ndash; är en resurs som kan användas för att avlägsna kylnings dags att köpa ytterligare kommandon för att bygga, samt få sällsynta utrustning genom expeditionen. De är den enda resurs Priset Shadow Online . Diamonds Shadowland Spelet skiljer sig från kontanta gåvor eftersom du bara kan få diamanter, betala för dem med riktiga pengar, vinner tävlingen eller uppdrag, vinna ett tempel i arenan eller sälja varor på auktion.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar