Shadow Company

Alternativa namn: Shadow Company

& nbsp;

Spelet Shadow Company & ndash; gratis multiplayer first person shooter militära ämnen, vilket kräver tillämpning av strategin. Utveckling & ndash; Doobic Game Studios företaget att använda modern Unreal Engine 3. Häpnadsväckande 3D realistisk grafik format kan du ta ett dopp i bubbelpoolen av händelser, absorberas helt i atmosfären av militära insatser. Du befinner dig i en grym värld där inte är noterade absolut inga regler. På slagfälten absolut kaos, eftersom för att motarbeta de största möjliga jackpot deltagarna inte kräsen i media. Om du inte gillar de begränsningar begränsade i verkliga livet, besök Shadow Company på nätet för att uppleva känslan av fullständig handlingsfrihet. Delta i brutala gäng uppgörelser och bevisa för andra som förtjänar att vara en ledare!

För att spela spelet Shadow Company behöver du en PC-konfiguration:

- & nbsp; operativsystemet Microsoft Windows,

- P4 processor 3. 0Ghz,

- ett Geforce 7600

- RAM 1GB.

Eftersom denna typ av spelet klienten, måste du installera det på datorn. Men kanske är det först efter det förs Shadow Bolags. Du kan skapa ett konto på webbplatsen, eller alla som är intresserade av ditt sociala nätverk. Gå med i spelet Shadow Company innebär införandet av e-postadress och lösenord. Inga onödiga problem, är allt enkelt.

Spela Shadow Company du kommer styrande enheter. Till ditt förfogande samtidigt kan vara upp till åtta soldater. Oroa dig inte om det så länge du kontrollera en av dem, kan den andra förstöra. För att skydda enheterna i den period du inte kan uppmärksamma dem, finns det en övervakningsläge. På grund av detta, kan de försvara sig om det är nödvändigt. Notera också det faktum att enheterna är utrustade med vissa egenskaper. Du måste pumpa och förbättra parametrarna för sina spelare för att ge dem möjlighet att de avspeglar attacker av mäktiga fiender.

Efter första gången du var i en farlig värld-andning brott bör få en tid med en lokal kon. På detta sätt kommer du att få det första jobbet, som en följd, och den första vinsten. Ju mer du provernetsya blodiga dåd, det blir mer fullständigt en påse med dollar. Pengarna i denna kompromisslösa värld bestämmer nästan allt. Pengar & ndash; Det är inte bara ett medel för att förvärva alla nödvändiga, men också styrka och kraft.

Shadow Company online-spel erbjuder användarna flera lägen. Bland dem, det finns säkert något som kommer att vara mest lämplig för dig. Den första läget är och ndash; upp till 24 spelare att slåss. Detta innebär att du ska hitta dig bland de 24 legosoldater och rusade huvudstupa in i kokande striden. En speciell egenskap hos det här läget är förmågan att hjälpa en sårad kamrat. För att göra detta, behöver du bara stretch pyatyunyu. Men motståndarna, som redan har uttömt lång kamp och har fått en del skador, men inte förlita sig på nåd. Du kan wimps skoningslöst krossa, inte göra en stor insats för detta. Nästa sak & ndash; & Laquo; Dirty Money & raquo;. Det anses vara den snällaste regimen. Problemet är uppenbar & ndash; pressa väska dollar. Lämpligen är ägaren av cachen markerade på radarn. Var försiktig, eftersom det i det här läget, är begränsad tid. En annan inte mindre spännande läge & ndash; färdigheter bestämmer. Det finns en stor potential. Till exempel kan du skjuta fienden vid en tidpunkt då han trodde att passerar genom den döde, för att bringa helikoptern stöd, använd & nbsp; osynlighet och även ordna en bombmattor.

Det är värt att nämna att du kan spela Shadow Company med hjälp av formuläret First Person. Denna växel till sniper eller översyn med kikare. Upplev den fulla potentialen i spelet. Ta hand om anständiga vapen, närvaron av militära transporter. Online-spel världen är så mättad och varierat att det är omöjligt att beskriva allt i ett par stycken. Därför är det bäst om omröstningen om hans egna erfarenheter alla funktioner i gradvis ge nick under spelets gång. Lugna, du kommer inte bli besviken! Hem & ndash; optimistisk! Lycka till!

 

Spelar också