Saints Row 2

Alternativa namn: Saints Row 2

Game Saints Row 2 innan den officiella presentationen sågs som något skandalöst att gå längre än ovanligt. Hur provocerande klipp presenterades för allmänheten, som visade en aggressiv Gerry Buse - man-monster eller stjärn porrindustrin Ms Tera Patrick. Tydligen, utvecklarna av projektets alla krafter kastas ut för att skapa något utöver det vanliga. Och än idag är det inte rimligt att hävda, skaparna av Saints Row 2 uppnått sitt mål - att projektet bär inte mindre älskad härskare GTA, här inte mindre grymhet, provocerande händelser och sak. En bra grafik och coola gameplay gynnsamt kompletterar helhetsintrycket.

Saints Row 2 st beskrivs de händelser som ägde rum fem år efter den första delen. Det hela börjar med att huvudpersonen kommer ut ur koma (helt slagna, men så intressant slips, är inte det? ) Och tydligt förstå själva vad tillbringa mitt liv i en fängelsecell som han inte skulle vilja. Eftersom han inte har någon amnesti, och utsikterna för avgifter för överklagande är inte den mest optimistiska behåller utgångs en - planera noggrant och verklighet fly. Det är värt att notera att koma hjälte färdigheter i fem år är förlorade - att döda alla vittnen och viljan att få det förvaltar i två konton.

Som du säkert gissat, och att spelet har börjat, måste du ladda ner Saints Row 2. Moderna höghastighetsinternet och gemensamma länkar för torrent trackers tillåter att minska Nedladdningen distributioner till ett minimum - i 10-15 minuter och du kan testa spelet personligen. Infiltrera spelet får du lära dig att livet under koma protagonist kraftigt förändrats. Bilar och hus började se mycket rikare, men inte detta påverkar mest. Mest fantastiska - älskade och vördade karaktär gänget nästan kollapsade. Naturligtvis innebär denna situation inte uppfyller vår hjälte, och han accepterade, med alla medel, öka trovärdighet "Heliga."

I Saints Row 2 kommer att behöva spela för att börja med att välja utseendet på tecknet. Det är omöjligt att inte fokusera på det tecknet redaktör i det här projektet skiljer sig avsevärt från kollegor i andra spel. Du kan anpassa "i sig själv" nästan alla detaljer i utseendet. Dessutom kan du även att kunna välja det specifika gång och gester för att skapa sin egen karaktär - i ett ord, kan du göra allt det gameplay var bekväm och trivsam. Ett intressant faktum är att om du vill, till och med mitt i ett uppdrag, din hjälte kan dramatiskt förändra utseendet och till och med golvet. Tro mig, att utföra i Saints Row 2 uppdrag söt blondin - det är något som inte är mottaglig för logikens lagar. Sådana nyanser kan avsevärt desarmera situationen.

Gör dig redo för vad som väntar ett stort antal farliga möten, kan du tyunningovat din bil, höja kompetensen och förbättra bilen. Allt detta och mer beskrivs i detalj i den bort för att Saints Row 2 video trailer.

 

Spelar också