Rune

Alternativa namn: Rune

Game Rune kommer att kunna intriger dig ensam sparare! Avslöja slöjan av hemlighetsmakeri, och varna dig för att på det hela taget, kommer skärmsläckaren inte att förändras, men varje gång de startar spelet fula tecken som visas på dess bakgrund, kommer att vara annorlunda. Så kommer du träffa de gremlins, dvärgar, människor, och till och med massor av roliga karaktärer. Omedelbart meddela värde av ofullkomliga spelmenyn. Till exempel är traditionell ESC-knappen här inte för att komma ut, och syftar till att visa huvudmenyn i spelet. Därför, för att styra spelet gavs till dig lätt, rekommenderar vi att du omedelbart konfigurera nycklarna för sig själva.

Rune spelet börjar, inte mer, inte mindre, med ett besök på din hjälte en dedikation ceremoni i leden av soldater från en okänd hjälte som ödmjukt böjde innan ägna hans råd. Eftersom logiken går, bör den nyligen dedikerad hjälten svärd bli den längsta. Några minuter senare vi tolerera i den övergivna byn.

I Rune kommer att spela med hjälp av kraftfulla vapen. Fortfarande vistas på territoriet i byn, konstaterar huvudpersonen en övergiven grovkök.

 

Spelar också