Gods War

Alternativa namn: Rise of Mythos

Gods of War spel (Rise of Mythos) i en atmosfär av fantasi.

Unga webbläsare spel gudar av krig byggde originellt sätt, inklusive komponent och multi - kort strategi. Eftersom utvecklare har förlitat sig på fantasy atmosfären, få en trevlig produkt med en fascinerande historia.

händelseutvecklingen mot bakgrund av staden, som måste skyddas. Men kriget är inte en enda intressant kul. I sina många möjligheter att visa sin talang strateg, ekonom och spelare. Dra framgångsrik kort kan någon annan än att samla en hel kortlek med tanke stark endast de mest framgångsrika spelarna. För att skapa en bild av hur man ska vara Gods of War spel, flera större poster:

    Mnogoe beror på spelaren, eftersom det kommer att kombinera kortet hjältar och ta ett steg, men det finns alltid en"case", som gillar att engagera sig i den planerade händelseförloppet.

  • Osnovnaya mål att samla – fulla kolodu
  • Podobrat unik kombination av kort av varelser och fenomen, samt zaklinaniy
  • Sovershat köpa en vara dome
  • Nayti egen strategi och utveckla ee
  • Prisoedinyatsya att gildiyam
  • Uchastvovat i PVE-priklyucheniyah
  • Obustraivat stad, uppföra den nödvändiga sooruzheniya
Tack vare denna"joker"ibland rookie att vinna en jordskredsseger över dispositionen av ett ess och erfaren strateg.

 

 

Kort hjältar.

Gods of War registrering tar att bekanta sig med de regler och händelser. Pekar ut den aktuella e -postadressen, vänta på svarsbrev med ett lösenord. Det kan då lätt ändras till ditt eget. Det finns också ett alternativ genom entrén Klasskamrater, VKontakte, Facebook och e-post. Roux.

Nu är du den rättmätiga åkande av legenden, i vilken ett flertal tecken som kommer från olika berättelser. Bredvid älvor, orcher och enhörningar kan ses egyptiska och även de skandinaviska gudarna. Med dem kommer du att besöka den fascinerande quest som gradvis blivit mer komplexa och mångskiftande.

Dessa tecken, liksom naturfenomen bilder – kort, som sedan kommer till liv, förvandlas till en tredimensionell soldater på slagfältet. Sedan finns det bågskyttar, ryttare och fotfolk, liksom hotfulla vargar, fladdermöss, själlös odöda. Soldater beväpnade med maces, svärd, spjut, armborst, magi spira. Vissa förbättrar verkan av andra, och därför är det viktigt att kombinera dem.

V iPlayer War Gods kort finns 7 grupper och 4 karaktärsklasser som styr elementen, använda råstyrka i kontakt striden, läka eller skjuta en båge.

 

 

att slåss, så slåss.

den kommande striden avslutade bra för dig, du behöver ett starkt team. Som du framsteg genom uppdragen kan du utöka däck de nya assistenterna, och de kan få inte bara i strid med fienden, men gör uppdrag. Om du vill få mycket värdefull kort, så ska du besöka auktionshuset, som samlar de mest unika objekt.

Varje seger ökar omfattningen av dina kunskaper och stärker personliga talanger. För att hjälpa hans assistenter för att uppnå den önskade nivån, plocka troféer efter striden. Ett annat sätt är att utrusta stad att bygga ett torn och hamn, för att bygga bolaget för produktion av varor, för att utveckla användbara resurser. Till exempel, behovet smida järn, som ger soldater vapen och post.

Tåg med andra aktörer på särskilda arenor, talar i par (två av två) eller av enstaka strider (en på en). Åtgärden kommer att vara färgstarka och prålig, mot en bakgrund av spektakulära landskap och utmärkta ljudeffekter.

 

Spelar också