Rise of Heroes

Alternativa namn: Rise of Heroes

Rise of Heroes online spel - gratis webbläsarbaserad strategi genren fiction modell gratis att spela. Detta fantastiska värld som flätar samman orientalisk kultur och stimpankovskie teknik. Det finns en plats, som vetenskapliga upptäckter och magi. Denna ursprungliga kombinationen är höjdpunkten för projektet av Gd-lag. Utvecklare har skapat oöverträffad skönhet virtuella universum där historien inte utvecklas den klassiska scenariot, men på ett helt annat sätt. Om du är nyfiken på att se vad som hände med det faktum att händelserna i den antika Främre Orienten vände åt andra hållet, är du välkommen att gå med invånarna i den nya världen. Började spela Rise of Heroes, kan du bidra till utveckling och välstånd i Statens eget exempel att titta på alla förändringar som sker över tiden.

Gå med i spelet Rise of Heroes öppnar dörren till ett liv av de mest minnesvärda äventyr. För att kunna binda ett konto på någon av de sociala nätverk som du är intresserad av, måste du besöka spelets officiella hemsida, e-post adress för att informera och vänta bokstäver lösenord. Det är hela Rise of Heroes profil! Du är nu en fullfjädrad användare, som också alltid och överallt för att vara medveten om på grund av befintliga nyhetsbrev. När det gäller systemkraven för spelet, då de inte blir en barriär mellan dig och så beroendeframkallande kul. Eftersom spelet är utformat för att locka folk, inte stöta bort dem. Därför är systemkraven inte är för höga. Huvudsaken är att datorn är ansluten till internet och det var en vanlig webbläsare.

Låt oss se, vad man ska göra för att till en början diskret ägandet utökas och förvandlas till en mäktig kraft. Så, spelet Rise of Heroes kräver att du följande:

- Beslag av främmande territorier,

- Att bygga på sin egen tomt,

- Förbättring av industriell teknik,

- Val av hjältar (guvernören och assistenter),

- Ta hand om service med armén,

- Ackumuleringen av rikedom.

Spelets handlingen bygger på PVR-strider, så du måste kämpa en hel del. Potentiella konkurrenter är de andra spelarna. Men bland dem finns också goda allierade. Kämpar för territoriet, bör du vara medveten om att varje seger är ett plus för personligt tillstånd. När allt, är det varje kvadrat mark fångas inte bara en förlängning av gränserna, men också stora belöningar. Det finns också krockar med NPC. Ibland kan de orsaka stor skada. Du måste lära dig att hantera dessa tecken.

Kom ihåg att mycket av Rise of Heroes på nätet beror på hjältarna som anställer tjänsten. Med deras hjälp kan du utforska den globala kartan över världen, att hitta skatter, liksom för grupper av soldater på de hatade fiender. Spelet har en hel del klasser och inriktningar hjältar. Varje har sina egna egenskaper, kapacitet, och därmed funktionen. Försök att se till att du tjänade hjältarna i olika kategorier - så du kommer att garantera framgång för alla planerade operationer!

Rise of Heroes kommer du att spela med i spelet butik. I sitt sortiment möjliga saker. Detta ökar för produktion och vetenskapliga framsteg för utvecklingen av staten, samt utrustning för karaktärerna, och så etc. När det gäller vapen som finns, är det uppdelat på sådana arter som vanligt, bättre och legendarisk. Arsenal består av rustningar, sköldar, bracers, svärd, yxor och andra godhet.

Spela Rise av Heroes - detta innebär gradvis använda utsikter som ingår i projektet. Ju längre spelet, det bredare utbudet av dina möjligheter. Du kommer säkert att kunna skapa en stors imperium, som förhärligat sin makt! Anta att du skrämmer inte små problem, kommer du att kunna klara av eventuella problem. Det viktigaste - att göra en liten ansträngning! Lycka till! Låt förkroppsligade allt planerat!

 

Spelar också