Risen 3

Alternativa namn: Risen 3

Projekt som detta inte kan gå obemärkt förbi. Angripare och de helt enkelt nyfikna hackare försöker häva åtminstone vissa nyanser. Risen 3 - ett spel som aldrig lämnas ensam i spelvärlden för en minut. Det är logiskt att efter spelare har lärt sig om början av projektet, lanserade en attack på företagets servrar Pirahna Bytes. Ett annat försök att ta reda på åtminstone lite intressant information misslyckades. Efter läckage utvecklare hade inget val som att personligen berätta vilken typ av projekt de lagar mat och vilka innovationer spelare bör göra sig redo.

I det officiella pressmeddelandet för spelet Risen 3 st skaparna av projektet fick veta att efter slutförandet av allt arbete och formella stadier av testning, kommer spelarna att ha att göra med en värld av handgjorda. Alla åtgärder som en spelare kommer att ha sin egen unika effekter, så du behöver för att spela mycket noggrant och uppmärksamt. I den skapade virtuella världen, kommer spelaren att bli tillgängliga för forskning nästan varje tum. Detta skulle vara ett stort projekt avslutas med alla regler för rollspel.

Officiella resultatet av projektet är planerad till augusti 2014, så fans av genren har tid att förbereda sig. För utvecklingen av spelkunskaper kan även prova att passera de två tidigare delarna - att du har något att komma ihåg dem. Denna träning kommer att hjälpa till i framtiden, så snart som möjligheten att ladda ner Risen 3, för att visa sin bästa sida.

Förbered dig på att vara i fokus för spelet är istället dras till det studerade området. Om du tror att utvecklarna kan den uppståndne 3 spelar alla ägare av persondatorer och Xbox och Playstation. Sannolikt att få tillgång till spelet kommer att vara fördel med känd portal för nedladdning av filer - Steam.

Utvecklingen i Risen 3 videor vara på bästa grafikmotorn. Så, visst, kommer att titta på det. Trots att från tid till annan, spelarna måste fortfarande ta itu med lastning skärmar, deras utseende under spelets minimeras. Alla de stora händelserna i spelet äger rum i Europa, medeltiden gånger reklamfilmer. Under resan kommer du också att besöka länderna i Medelhavsområdet och i tropikerna. Man kan inte låta bli att fortsätta vår recension av Risen 3 påminnelse om att alla viktiga platser registreras manuellt, så att de ser ut som, naturligtvis, kommer att bli bra! Utvecklarna hävdar att projektet genomförs i den största världen att studion någonsin har haft att göra med.

Som huvudpersonen kommer att utföra en helt ny - gamers obekanta tecken. I berättelsen tidigt i spelet herre skuggor absorberar själen av hjälten. Den viktigaste uppgiften för spelaren med vapen Risen 3 många olika typer, för att hjälpa huvudpersonen att hitta sig själv - att gå med i den mörka eller ljusa sidan. Din resa kommer att vara full av risker och mystik, och vägen kommer att träffa en massa överjordiska varelser och bekanta ansikten!

 

Spelar också